Testaa minimalistista elämäntyyliä

Monet suomalaiset tyrmäävät minimalistisen elämäntyylin ilman kokeilua. Jos teet tällä hetkellä kovasti töitä ostaaksesi aina vaan hienompia tavaroita.. Olipa kyseessä TV, kännykkä, tietokone, sisustus, auto.... Uskot kyseisiin tuotteisiin sijoittamisen lisäävän nautintoasi. Voisiko uskomuksesi perustua yritysten erinomaiseen manipulointiin ja turhien tuotteiden markkinointiin? Oletko aidosti tyytyväinen elämääsi tuhlatessasi turhuuksiin?

Minimalisti suosittelee testaamaan minimalistista elämäntyyliä vähintään 6kk ajan ja huomaat varmasti, että tuhlaamisen lopettaminen ei laskenut yhtään nautintoasi. Vaihtamalla autosi edullisempaan malliin, tekemällä ruokaa kotona, maksamalla käteisellä, lopettamalla lainan ottamisen... Huomaatkin olevasi täysin yhtä iloinen kuin aikaisemmin.. Itseasiassa jopa iloisempi. Miksi? Sinulla on vähemmän stressiä elämässäsi ja tunnet olosi vapaammaksi. Huomaat myös viettäväsi aikaa enemmän muiden ihmisten kanssa ja toteat suurimman nautinnon elämässä tulevan nautinnollisista ihmissuhteista.

Jos käytät rahaa sen takia, että yrität leveillä naapureillesi, työkavereillesi, asiakkaillesi, ystävillesi... Käytät Minimalistin mielestä rahaa täysin väärin.. Mitä mielestäsi rahan käyttäminen leveilyyn kertoo omasta itsetunnostasi ja persoonallisuudestasi?