Miksi EI Timo Soinille? Lue miksi Timo Soinia äänestävät ihmiset ovat tietämättömiä ja pahoja!

Timo Soini vastustaa aborttia tunnollisena katolilaisena. Hänen mielestään aborttia EI tulisi tehdä edes raiskauksen tai insestin takia. Timo Soini uskoo, että Jeesus syntyi jonkinlaisen aaveen siittämänä.. Tämä neitseellisesti syntynyt Jeesus pystyi Timo Soinin kuvitelman mukaan kävelemään veden päällä, muuttamaan veden viiniksi jne. Timo Soini myöskin uskoo, että Aatami ja Eeva saivat kaksi poikaa, joista toinen tappoi toisen.. Siitä huolimatta maailma täyttyi ilman insestiä.

Timo Soini EI myöskään hyväksy ihmisiä, jotka harrastavat seksiä ennen avioliittoa. Timo Soini ei myöskään ole suvaitsevainen eikä hyväksy homoseksuaaleja.

Minimalisti on huolestunut myös Timo Soinin naisten halveksimisesta. Timo Soinin syyt erota evankelis-luterilaisesta kirkosta oli naispappeus ja abortti. Timo Soini ihailee myös Paavia, joka on Timo Soinin uskomuksen mukaan Jeesuksen käskynhaltija maan päällä ja erehtymätön puhuessaan viran puolesta uskon asioissa.

Paavi on merkittävä moraalinen johtaja yli miljardille katolilaiselle ja hänen puheensa huomioidaan kaikkien heidän keskuudessaan. Paavi on tunnettu puheista kuten "Kondomien käyttö lisää HIV:n lisääntymistä Afrikassa".

Minimalisti ymmärtää, että äänestäessä on vaikea löytää hyviä ehdokkaita. Tee kuitenkin palvelus Suomelle äläkä äänestä näin karmeisevia ajattelumalleja omaavia henkilöitä kuin Timo Soini.

Toivottavasti jaat tämän kirjoituksen kaikkien tuntemiesi ihmisten kanssa. Voit vapaasti muokata ja kopioida kirjoitusta ilman Minimalistisuus blogin lähdettä mainiten. Tehtävänäsi on kertoa NYT populisti Timo Soinin pahuudesta niin monille kuin mahdollista. Ääniä tulee liian helposti pelkästään "maahanmuuton kiristämisen ja ruotsin pakollisuuden varjolla".