Miksi rukoileminen Japanin uhrien puolesta ei kannata?

Karmeisevat tapahtumat Japanissa ovat täysin normaaleja, jotka perustuvat luonnonlakeihin. Tapahtumat ovat kuitenkin epämiellyttäviä ja karmaisevia ihmisille, jotka asuvat luonnonkatastrofin tuhojen aiheuttamilla alueilla.

Osat ihmiset joutuvat kärsimään tapahtumien johdosta erittäin epämiellyttävästä kuolemasta.. Itse kuolemisessahan ei ole mitään pahaa koska kaikki kuolemme kuitenkin.. Kuoleman tuskallisuus on ainoa asia, jota voidaan harmitella.. Ei itse kuolemaa.

Rukoileminen sen takia, että itse selvisi Japanin maanjäristyksestä ja tsunamista olisi itsekästä.. Tämä ei tietystikään sovi uskonnolliselle ihmiselle Japanin katastrofin keskellä. Olihan kuitenkin uskovaisen ihmisen mielestä Japanin tuhot Jumalan tekoja. Jos taas rukoileminen tehtäisiin Japanin uhrien puolesta niin miksi Jumala olisi kiinnostunut uhreista koska Jumala päätti itse tuhota ihmiset väkivaltaisesti maanjäristyksellä ja hukkumisilla.

Japanin tilanteen takia rukoilevat siis ylistävät kaikkivaltiasta Jumalaa, joka itse tietoisesti aiheutti tämän ihmisten joukkomurhan. Koska Jumalan oletetaan olevan kaikkivaltias, joka tietää kaikki tekojensa seuraukset.. Niin miksi Jumala päättäisi tehdä näin kamalia asioita? Ylistävätkö rukoilevat ihmiset Japanin joukkotuhon tekijän aiheuttamaa kärsimystä, jotta he itse kärsisivät vähemmän siitä, että Jumala aiheutti kärsimyksen?

Ehkä Jumalaa rukoilevat ihmiset uskovat, että Jumala ei ollut vastuussa Japanissa tapahtuneesta maanjäristyksestä? Jos rukoilevat ihmiset uskovat Jumalan suunnitelleen maailman, jossa Japanin tapahtumien kaltaisia asioita voi tapahtua, eikä edes päätä puuttua niihin tuhon hetkillä.. Tämä kertoo, että Jumalalla olisi erittäin sadistinen luonne. Jos Jumala taas ei ole tarpeeksi kykenevä estämään tapahtumia maailmassa, jonka hän on itse suunnitellut niin mikä kyseisestä Jumalasta tekisi kaikkivaltiaan?

Jos Jumala on täysin kykenemätön estämään maanjäristyksiä ja pelastamaan uhreja tuskalliselta kuolemalta.. Ei tämä kyseinen haamuolento ole varmastikaan myös kykenevä tekemään itse maailmaa. Jos Jumala olisi kykenevä tekemään maailman sekä estämään kamalat tuskalliset kuolemat, joita esimerkiksi maanjäristykset aiheuttavat.. Olisi Jumala tällöin luonut vaarallisia tuskallisia kuolemia maailmassa tarkoituksella, joka tekisi Jumalasta erittäin julman ja epämiellyttävän rukoilun kohteen. Miksi uskovaiset ihmiset kuten "Perussuomalaisten" Timo Soini ylipäätään menevät kirkkoon, rukoilevat ja palvovat Jumalaa?

Miksi ateistien ja hyvien ihmisten halutessa auttaa viattomia uhreja ei Jumala lähetä enkeleitä, jotka siittivät neitsyt Marian neitseellisesti paikalle auttamaan? Miten kukaan suomalainen voi edes enää hyvällä omalla tunnolla kuulua kirkkoon ja vielä maksaa siitä? Onko mielestäsi nyt viimeistään aika erota kirkosta?