Maksimaalinen nautinto ja elämän tarkoitus

Minimalistin mielestä elämän tärkein ja ainoa päämäärä on saavuttaa maksimaalinen määrä henkilökohtaista nautintoa. Oma nautintosi ja onnesi on kaikkein tärkein asia sinulle itsellesi. Olet kaikkein onnellisin kun elät elämääsi toivomallasi tavalla. Tästä johtuen on erittäin tärkeää, että sisäiset arvosi ohjaavat sinua ja toimit täysin omien mielipiteisi mukaisesti ja et suostu tekemään kompromisseja. Elä siis jatkuvasti omien mielipiteidesi mukaisesti ja tunnet automaattisesti olosi hyväksi.

Jos ponnistelet ja yrität menestyä elämässäsi paremmin mutta ponnistelet väärään suuntaan.. Ponnistelusi on menneet täysin hukkaan. Monet suomalaiset opiskelevat, tekevät töitä, ostavat tavaroita jne. ainoastaan huomatakseen, ettei se tuonut yhtään heille henkilökohtaista nautintoa tai iloa. Kun toimintasi on ristiriidassa omien halujesi kanssa ajattelet, että eikö elämällä ole mitään tarjottavaa minulle? Älä joudu kyseisen virheen uhriksi.

Älä tee ratkaisuja pelkästään järjen perusteella vaan luota tunteisiin. Kun teet päätöksiä niin luota omiin vaistoihin siitä, että tuntuuko päätös hyvältä vai ei. Monet päätökset voivat vaikuttaa järjellisesti viisailta mutta kuuntelemalla tunteitasi voit tulla täysin toisiin johtopäätöksiin. Mieti sisäisiä arvojasi ja mitä arvostat elämässä.. Jos olet valinnut yksinkertaisen minimalistisen elämäntyylin omien arvojesi pohjalta niin anna sisäisen kompassisi olla ohjaamassa sinua päivittäisissä päätöksissä.

Mieti mitä todella haluat elämältäsi.. Sinun tulee ymmärtää, että elämässäsi on yksi asia, jonka puolesta teet mitä tahansa. Mikä on ylivoimaisesti tärkein asia sinulle, johon uskot? Mistä saat maksimaalisen nautinnon elämään, joka tekee elämästäsi elämisen arvoista? Millainen ihminen todella haluat olla?

Älä anna muiden ihmisten masentaa sinua menneiden virheiden takia.. Ihmiset pystyvät muuttumaan aikaisemmista virheistään huolimatta.. Älä ikinä unohda tätä.. Suurin osa ihmisistä ei muutu.. Muuttuminen kuitenkin on täysin mahdollista ja väistämätöntä muuttamalla ajattelumalleja sekä päivittäisiä ratkaisuja. Päätä mitä sinä haluat elämältäsi ja miten saavutat kyseisen elämäntyylin. Kuten sanonta kuuluu.. Ei lähtöasetelmilla ole niinkään merkitystä vaan sillä, että mihin suuntaan liikut.. Valitse omaksi suunnaksesi sinulle nautinnollisimman elämän antava polku.