Eutanasia ajatuksia kuolemisesta ja kristinuskon pahuudesta

Monet suomalaiset eivät näytä ymmärtäneen elämän lyhyyttä eikä elämän laadun heikkenemistä ikääntyessä. Mitä vanhemmaksi tulet sitä todennäköisemmin suuri osa ystävistäsi on menehtynyt. Tulet olemaan vanhentuessa aina yksinäisempi ja yksinäisempi.

Kannattaako tehdä ylimääräisiä vuosia töitä, jotta saisi suurempaa eläkettä? Ahneus ja rahanhimo estää monia suomalaisia lopettamaan työt vaikka siihen olisi mahdollisuus. Jos et nauti töistäsi ja sinulla on riittävästi rahaa.. Miksi jatkaisit töitä? Työn ainoa merkitys on tuoda sinulla rahaa. Jos töissä on tämän lisäksi mukavaa niin se on ainoastaan plussaa.

Minimalistin mielestä elämässä on ainoastaan järkeä kun elämässä on nautintoa enemmän kuin tuskaa.. Vanhetessasi joudut olemaan jatkuvasti sairaaloissa, kärsimään piikeistä, leikkauksista, syövistä, kemoterapiasta, sädehoidosta, yksinäisyydestä, syrjäytymisestä, dementiasta, vanhuuden oireista.. Suomalaisen elämänvaiheet kirjoituksesta ilmenee osat suomalaisten hölmöt päätökset nautinnollisen elämän kannalta.

Koska elämällä itsellään ei ole mitään arvoa eikä apateistille ole kuoleman jälkeistä elämää uskontojen selitykset tekevät harmia ihmisille, jotka näkevät nautinnon olevan ainoa hyvä syy olla elossa. Ihmiset, jotka vastustavat eutanasiaa ovat pahoja ihmisiä.

Muistutuksena vielä mitä tarkoittaa eutanasia.. Eutanasia tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa hyvää kuolemaa. Hyvä kuolema on tärkeimpiä asioita itse elämisestä nauttimisen lisäksi. Hyvän kuoleman vastustajat ovatkin lähinnä uskonnollisia ihmisiä, jotka haluavat aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä viattomille ihmisille.

Eutanasia tunnetaan myös nimellä armokuolema, jossa teko tai tekemättä jättäminen aiheuttaa toisen ihmisen kuoleman. Miksi Minimalisti kannattaa eutanasiaa ja haluaa itselleen hyvän kuoleman? Eutanasian tarkoituksena on aiheettoman kärsimyksen lopettaminen.. Elämällä ilman nautintoa ei ole mitään arvoa, joten tuskallista elämää on turha elää. Kuolema koittaa kuitenkin meille kaikille. Eutanasian tarkoituksena on välttää tai lopettaa tarpeeton kärsimys.

Kristillinen ihmiskäsitys perustuu ajatukseen, että jumala on luonut ihmisen. Kristillisten kirkkojen kanta (myös luterilaisen kirkon mielipide) eutanasiaan on kielteinen. Kristinuskon pahuus on jopa hyvän kuoleman vastainen.. Tämä on yksi monista syistä, jonka takia on myös hyvä erota kirkosta ja näin vähentää kristinuskon pahuuden luomia virheellisiä vanhentuneita "arvoja".

Jos olet eutanasian kannattaja voit vapaasti levittää kirjoitusta missä tahansa, muokata tekstiä haluamallasi tavalla ja väittää kirjoitustasi omaksesi. Minimalisti arvostaa ihmisiä, jotka kertovat ja saavat aikaan keskustelua hyvän kuoleman ja kärsimyksen välttämisen tärkeydestä.