Murehtimisen turhuudesta

Kun olet alkanut murehtia asioita niin sitä on monesti äärimmäisen hankala lopettaa. Suomalaiset on kasvatettu murehtimaan. Emme ole aikuistuneet työnarkomaanien mielestä, jos emme murehdi turhista asioista. "Sinun olisi paras alkaa murehtia mitä tulevaisuudellasi oikein teet!" On tuttu lausahdus suomalaisille nuorille.

Murehtimisen tulisi jopa olla monien mielestä todella säännöllistä tai muuten ihmistä pidetään suomalaisessa yhteiskunnassa luuserina, vastuuntunnottomana, lapsellisena... Koska surkeita tapoja on opittu huonon kasvatuksen seurauksena on niistä opittava mahdollisimman nopeasti pois.

Tarkkailemalla ihmisiä, jotka murehtivat huomaat heidän keskittyvän monesti rahaan. Murehtivien ihmisten mielestä paljon rahaa tuo onnellisuutta elämään. Kunhan ostat tarpeeksi turhia luksustuotteita, joita sinulle markkinoidaan agressiivisesti saavutat onnellisuuden kuuluu väite.

Murehtimisen tulisi syntyä ainoastaan vaarallisista tilanteista ei sosiaalisista paineista.. Murehtimalla onkohan naapuri ostamassa paremman auton tai hyväksytäänkö minut kun en ole ostanut uutta Louis Vuitton laukkua, merkkivaatetta... Teet itsestäsi murehtivan hölmön.

Turhasta murehtimisesta ei ole ikinä mitään hyötyä vaan pelkästään haittaa. Murehtiminen luo itsellesi pelottavia mielikuvia, jotka eivät perustu mitenkään todellisuuteen.

"Minimalisti.. Jos murehtiminen on täysin turhaa.. Miten lopetan murehtimisen?"

Päätä murehtia myöhemmin.. Kirjaa ylös murheesi kun murheet tulee mieleesi ja päätä miettiä niitä myöhemmin. Viivyttele ja siirrä siis murehtimistasi jatkuvasti. Murehtimalla tuot ainoastaan tuskaa elämääsi ja ainoa syy miksi on järkevää olla elossa on nautinto.

Siirtämällä murheiden miettimistä huomaat, että unohdat murheesi kokonaan ja ne eivät palaa mieleesi vaivaamaan sinua.