Laihdutus idea

Minimalisti on huomannut, että monilla ylipainoisilla ihmisillä on myös paljon ylipainoisia kavereita. Haluavatko kaverisi laihduttaa? Aikovatko kaverisi alkaa laihduttamaan lähiaikoina? Kannustavatko ylipainoiset ystävät sinua tekemään muutosta? Innostaako ystäväsi ylipainoisia henkilöitä laihduttamaan?

Yleisesti lihavilla ihmisillä on rakkauteen perustuva suhde toisen lihavan henkilön kanssa. Lihavilla ihmisillä on myös yleisesti paras kaveri lihavampi kuin normaalipainoisilla.

Pulujen kanssa hilluessa voi olla hankalaa lentää kotkien kanssa kuuluu sanonta.. Jos ympärillä olevat ihmiset pitävät ihan hyvänä olla läski et laihduta niin helposti. Jos ympärillä olevasi ihmiset ovat motivoituneita tekemään muutosta paremman vartalon eteen motivoidut myöskin sinä.

Mitä tästä voidaan oppia? Hanki itsellesi motivaatiota samalla tavalla ajattelevista ihmisistä, jotka haluavat laihduttaa ja parantaa terveyttään.. Tekemällä näin pystyt helposti keskittymään terveelliseen ruokaan (kasvikset, hedelmät, täysjyvätuotteet) ja lisäämään kuntoilua.