Yksinkertainen elämäntyyli

Vaivaako kiire?

Yksinkertaista elämääsi ja rutiinejasi.

Vähennä velvoitteitasi elämästäsi. Älä tee lupauksia, joita et pysty pitämään. Vähennä tarpeetonta kiirettä ja stressiä niin paljon kuin pystyt.  Vain vähentämällä kaikkea turhuutta elämästäsi pystyt keskittymään sinulle tärkeihin asioihin.

Vähennä kulutustasi eliminoimalla shoppailu, ulkona syöminen, turhat velat, osamaksulla maksamiset...
Myy turhat tavarasi pois, lahjoita turhat tavarasi..
Hankkiudu tarpeettomista tavaroistasi talossasi eroon välittömästi. Kun olet eliminoinut turhat tavarat niin muuta niin pieneen asuntoon kuin mahdollista. Osat ihmiset kaipaavat enemmän tilaa itselleen ja osat ovat tyytyväisiä jopa 15 neliön yksiössä. Määritä asuntosi koko oman mukavuusalueesi perusteella.

Syö terveellistä ruokaa, joka perustuu kasviksiin, hedelmiin ja täysjyvätuotteisiin. Näin sinun ei tarvitse murehtia painosta ja ruokavaliosi pysyy yksinkertaisena ja terveellisenä.

Älä hyväksy yleisiä olettamia todeksi automaattisesti vaan kyseenalaista yleisiä mielipiteitä.. Vaikka muut uskoisivat kaikkialla maailmassa haamuihin niin se ei tarkoita sitä, että haamuja olisi olemassa. Vaikka muut tekevät töitä 8-16 lähemmäs 50 vuotta tarvitseeko sinun? Onko nopea taloudellinen riippumattomuus yksinkertaisella elämäntyylillä parempi vaihtoehto?

Karsi turhuudet elämästäsi ja keskity stressittömään nautinnolliseen oleskeluun.