Vastuu

Ota vastuu omasta elämästäsi. Oletko huomannut, että suomalaiset syyttävät aivan liian helposti muita omista virheistään? Kun syytät muita niin myönnät, että he pystyvät kontrolloimaan sinua. Älä välitä liiaksi muiden mielipiteistä.

Mieti tarkasti mikä on tavoittelemisen arvoista. Mikään ei tule ilmaiseksi vaan aina on tehtävä jotain, että saa haluamansa tulokset. Tarvitseeko kuitenkaan yrittää ostaa uutta Mersua? Pitääkö hankkia iso omakotitalo 20 vuoden asuntolainalla? Tarvitseeko ostaa jatkuvasti uusia merkkivaatteita? Pitääkö hankkia miljoonia euroja sijoituksiin? Minimalisti tekee selkeät rajat asioille, jotka ovat välttämättömiä eikä haikaile turhuuksien perään.

Kun tiedät mitkä asiat ovat sinulle välttämättömiä ja mitä todella haluat.. Kirjoita ne ylös! Päätä mitä haluat tarkalleen ja tee tämän jälkeen selkeä suunnitelma miten aiot saada haluamasi.

Tavoitteesi päätettyä ÄLÄ KOSKAAN lopeta! Olet päättänyt sinulle tärkeät asiat, joten niistä ei tingitä. Tee kaikkesi, jotta saat tavoitteesi saavutettua. Elät ainoastaan kerran ja olet itsellesi velvollinen saavuttamaan omat unelmasi ja pyrkimään niihin täysillä. Kun kieltäydyt epäonnistumasta ja luovuttamasta oli tilanne mikä tahansa.. Onnistut varmasti.. Sinnikkyys palkitaan. :)

Älä myöskään jahkaile.. Elämämme on pisimmilläänkin liian lyhyt, joten epäröinnille ja jahkailemiselle ei ole aikaa.