Carlos Slim Helu yksinkertainen elämä

Carlos Slim Helu on maailman rikkain ihminen 74.5 miljardin dollarin omaisuudellaan. Carlos Slim Helu asuu kuitenkin edelleen samassa talossa, jonka hän osti 30 vuotta sitten, ajaa itse töihin autolla.. Riskit ovat suuret ja Carlos Slim Helu tietää tämän koska Alfredo Harp Helu eli hänen serkkunsa oli kidnapattuna vuotena 1994 ja hänestä jouduttiin maksamaan 30 miljoonan dollarin lunnaat.

Carlos Slim Helu ei myöskään ole ostanut omaa lentokonetta tai jahtia miljardien omaisuudesta huolimattaan. Hänellä on juurtuneet suhteellisen yksinkertaiset elämäntavat ja arvot.

Carlos Slim Helu ei myöskään omista asuntoja Meksikon ulkopuolella.. Perustelu on järkevä "Hotellit tulevat halvemmaksi ja helpommaksi." Carlos Slim Helu myöskin tinkaa jatkuvasti päivittäisissä ostoksissa. Opi tinkaamaan Minimalistin neuvoilla lukemalla teksti Tinkaaminen.

Carlos Slim Helun mielestä ihmissuhteet ovat tärkein nautinnon lähde ja tästä johtuen hän viettää paljon aikaa perheensä kanssa. Ihmissuhteiden arvostusta osoittaa myös hänen vaimonsa Soumaya Domit Gemayel muistoksi tehty taidemuseo, joka nimettiin Soumaya Domit Gemayel nimellä.

Carlos Slim Helun ajatukset hyväntekeväisyydestä ovat varsin erilaiset kuin esimerkiksi entisellä miljardöörillä Chuck Feeneyllä. Carlos Slim Helu "Poverty isn’t solved with donations building businesses often does more for society than going around like Santa Claus."

Carlos Slim Helu suosittelee myös elämään kuten näet itse parhaaksi "When you live for others' opinions, you are dead. I don't want to live thinking about how I'll be remembered."