Puhu positiivisesti itsellesi

Yksi tärkein vaikutus miten ajattelet itsestäsi on "sisäinen puheesi" ja mitä uskot itsestäsi. Ulkoiset tapahtumat vaikuttavat myös mutta tärkeintä on miten reagoit ulkoisiin vaikutuksiin. Keskittymällä miten reagoit ulkoisiin tapahtumiin ja muiden kommentteihin auttaa kehittämään persoonallisuuttasi ja itsetuntoasi.

Kun katsot asioita positiivisesta näkökulmasta ja kehittävästi pysyt iloisena ja toiveikkaana. Elämässä on jatkuvasti erilaisia ongelmia ja haasteita mutta valta miten reagoit näihin tapahtumiin on kuitenkin itselläsi. Ilman mitään haasteita tai ongelmia kukaan ihminen ei pysty etenemään. Ole siis tyytyväinen elämäsi varrella tulleisiin haasteisiin ja kiitollinen niiden vaikutuksesta siihen millainen ihminen tänään olet.

Hyväksy siis elämän haasteet äläkä anna niiden masentaa sinua. Ota kontrolli sisäisestä puheestasi ja muotoile ongelmat haasteiksi ja toimi heti parantaaksesi tilannetta.

Miten ajattelet vaikuttaa luonnollisesti siihen miten käyttäydyt. Ajattelemalla negatiivisesti jatkuvasti siis on turha odottaa kovinkaan tehokasta käyttäytymistä. Pidä siis itsesi tyynenä ja selkeänä, jotta pysyt kontrollissa. Tee heti päätös, että tapahtuipa mitä tahansa niin et lannistu. Muista tavoitteesi ja mikä sinulle itsellesi on tärkeää elämässä. Muotoile tilanne positiiviseen valoon ja mieti miten pääset lähemmäksi tavoitteitasi.

Menestyvät ihmiset keskittyvät heille tärkeisiin tavoitteisiin jatkuvasti. Varma tie tunarointiin on jatkuva itsesääli ja epäonnistumisten murehtiminen.