Halpa Terveellinen Lounas


Miten työssäkäyvä minimalisti saa halvan terveellisen lounaan helposti ja nopeasti työpaikalleen?

Minimalisti valmistaa ruokansa aina sunnuntaisin. Lounasruoka valitaan terveellisistä tuotteista, jolla edistetään täydellistä hyvinvointia. Sunnuntaina Minimalisti tekee seuraavan viikon ateriat valmiiksi ja jakaa annoksensa viiteen purkkiin jokaiselle työpäivälle. Kyseiset purkit pakastetaan ja töihin otetaan aina päivän annos mukaan.

Esimerkki annos:

Keitä tummaa riisiä 5 annosta ja sekoita joukkoon 500g kidneypapuja. Osta kilohinnaltaan halvimpia pakastevihanneksia 500g. Lisää joukkoon 2dl paseerattua tomaattia. Mausta kuten haluat.

Valitsemasi annos on aina lounaasi kyseisenä viikkona. Seuraavana sunnuntaina valitset haluamasi ruuan ja valmistat riittävän määrän seuraavaksi viikoksi ja pakastat annoksesi. Kyseinen minimalistinen tapa tuo yksinkertaisuutta ja helpotusta rutiineihin, tiedät tarkasti mitä syöt ja syöt yhden lounassetelin hinnalla koko viikon.

Säästät vuodessa rahaa 1500€ valitsemalla Minimalistisen terveellisen lounaan ja saavutat ihannepainosi. Jos sijoitat 1500€ työelämäsi aikana (45 vuotta) 5% tuotolla sinulla on minimalistisen lounaan ansiosta säästynyt hieman yli 250 000€. Vaihda halpaan terveelliseen lounaaseen.

Jos elämäntapatyöttömyys on sinun valintasi lue elämäntapatyöttömyys kirjoitus.