Onko sinulla eväät taloudelliseen vapauteen?

Maksimaalinen säästöprosentti palkasta ja säännöllinen huolellinen sijoittaminen ovat tärkeitä asioita minimalistisen elämäntyylin omaavalle taloudellisesta vapaudesta haaveilevalle yksilölle.

Tuletko saavuttamaan taloudellisen vapauden, joka mahdollistaa huolettoman minimalistisen elämäntyylin? Mieti omaa luonnettasi seuraavien kysymyksien perusteella.

Kuinka optimistinen olet asteikolla 1-10? Olemalla liian negatiivinen et tule saamaan kurinalaisuutta toimia kurinalaisesti tavoitteitasi kohti. Onko liika positiivisuuskaan taas hyvästä?

Kuinka hyvän taloudellisen kasvatuksen ja mallin olet saanut perheeltäsi 1-10? Vanhempien taloudellinen epäonnistuminen voi luoda tunteen: "Minä en samaan velkakierteeseen ja ikuiseen köyhyyteen itseäni aja." Kun taas hyvä taloudellinen pohja perheestä todennäköisesti pitää itsesi samalla tasolla.

Minimalisti arvostaa optimaalista terveyttä, mikä on oma arvosanasi terveydellesi asteikolla 1-10? Optimaalinen terveys auttaa kaikilla osa-alueilla niin ihmissuhteissa kuin vapauden tavoittelussa. Miten pystyt parantamaan omaa terveyttäsi nopeasti?

Onko älykkyytesi samalla tasolla kuin Johanna Tukiaisen, Matti Nykäsen tai uusien BB-ystäviemme ajatukset? Valitettavasti tässä tapauksessa edes Minimalistin Minimalistisuus blogin lukeminen ei tule sinua pelastamaan. Naamasi on pilattu lopullisesti, hyppysi on hypätty ja vajaudestasi ei ole jätetty mitään epäilystä kenellekään.

Kuinka halukas olet oppimaan uutta ja kehittymään jatkuvasti asteikolla 1-10? Halu menestyä ja kehittyä on välttämättömiä taloudellisen vapauden tavoittelussa.

Onko sinulla lapsia? Tässä kannattanee unohtaa 1-10 asteikko. Kaikkea ei voi mitata rahassa mutta lapset luonnollisesti hidastaa taloudellisen vapauden tavoittelua.

Kuinka paljon materiaaliset asiat kuten hienot autot kiinnostavat sinua asteikolla 1-10? Mitä enemmän haluat tavaraa ja leluja itsellesi sen hitaammin saavutat taloudellisen vapauden. Pienennä halujasi ja saavutat taloudellisen vapauden nopeammin.