Avaimet onneen


Elämäsi aikana sinulla tulee olemaan lukuisia erilaisia tavoitteita. Kuitenkin kaikki tavoitteet ovat yhtä päämäärää varten onnellisuutta.

Minimalistisen ajattelun mukaan kaikkein tärkein onnen lähde on onnelliset ihmissuhteet. Minimalisti haluaa ympärilleen iloisia ihmisiä, jotka tuovat hänelle tyydytystä ja tarkoituksen tunnetta elämään. Minimalisti haluaa myös ympärillä olevien ihmisten arvostusta ja kunnioitusta.

Minimalisti pyrkii välttämään työtä, jos siihen ei ole tarvetta. Kun minimalisti tekee töitä niin hän haluaa tehdä työtä, josta hän todella nauttii. Nautinnolliseksi minimalistin työn tekee riittävä haastavuus ja mielenkiinto työtä kohtaan.

Minimalisti pyrkii taloudelliseen riippumattomuuteen. Syy on yksinkertainen taloudellisen riippumattomuus tuo vapauden. Mikään ei ole pahempaa kuin jatkuva murehtiminen rahoista tai pikavippien maksamisesta. Vaikka Saunalahti kysyy mistä niitä senttejä oikein satelee. Minimalisti ymmärtää, ettei senttejä satele eikä varsinkaan euroja, joten säästäväisyys on tärkein ominaisuus taloudellisen riippumattomuuden tavoittelussa.

Kunhan elät minimalistista elämäntyyliä ja sijoitat loput rahat järkevästi indeksirahastoihin ja korkotileihin saavutat taloudellisen riippumattomuuden
tehdessäsi itsellesi nautinnollista työtä.Tämän tilanteen saavuttaessasi olet itsesi johtaja eikä sinun tarvitse murehtia koskaan enää seuraavasta palkkapäivästä.

Minimalistin on saavutettava täydellinen terveys koska ilman terveyttä on vaikea nauttia niin ihmissuhteista kuin vapaudestakaan. Mikään ei ole pahempaa kuin erilaiset kiputilat ja sairaudet. Minimalisti haluaa tuntea olonsa terveeksi ja energiseksi. Muista kiinnittää terveyteesi täydellistä huomiota tästä päivästä lähtien. Liian monet murehtivat terveydestään silloin kun on jo liian myöhäistä.

Minimalisti tavoittelee jatkuvasti tyyntä mieltä. Mielenrauha, energisyys ja rentous ovat jatkuvasti huomion alla minimalistilla. Ole optimistinen, ystävällinen ja auttavavinen kaikille ympärilläsi. Pyri olemaan positiivisen ilmapiirin luoja missä ikinä oletkin.

Keskity siis jatkuvasti ihmissuhteisiin, miten viihdyt töissä, miten käytät rahojasi, miten ylläpidät terveyttäsi ja miten voit saada enemmän mielenrauhaa itsellesi.

Tässä on avaimet onneen.. Muista käyttää avaimia, jotka sinulle on annettu muuten niistä ei ole hyötyä.