Vältä nämä virheet!!


On todella pahaa olla köyhä. Niin henkisesti kuin taloudellisesti. Vielä pahempaa on olla tyhmä mutta mikä vasta on pahaa on olla Tyhmä ja Köyhä.. Voiko enää alemmas mennä kuin tyhmä ja köyhä? Mahdollisesti, jos olet ruma..? Tyhmä, köyhä ja ruma? Voiko tästä huonommaksi enää asiat mennä..? Ainoastaan jos olet lihava ja sairas.

Auttaako positiivisesti ajatteleminen? Jos olet tehnyt kaikki virheet niin vastaus on valitettavasti EI mitenkään.

Mitä Minimalisti sitten suosittelee? Herätessäsi aamulla mene peilin eteen ja sano kovaan ääneen heikkouksiasi vähintään viiden minuutin ajan.

Tämä harjoitus perustuu siihen, että saadaksesi positiivisia muutoksia on sinun hyväksyttävä oma tilanteesi. Kun tiedät oman tilanteesi tarkalleen ja suututat itsesi niin HALUAT MUUTTUA! Kun todella raivostut omaan tilanteesi saat sisäisiä voimia, joiden avulla saat muutoksen. Koet herätyksen, jossa sanot itsellesi:"Nyt kyllä olen köyhä, lihava ja tyhmä mutta teen mitä vaan, jotta tilanne korjaantuu."

Kun olet hyväksynyt tilanteesi ja saanut selkeän vision mitä haluat niin silloin on aika aloittaa positiivinen ajattelu.. "Pystyn siihen! Saavutan tavoitteeni ja elän unelmaani."