Menestytkö taloudellisesti?

Suurin mahdollinen taloudellisen menestyksen merkki on luonnollisesti taloudellinen riippumattomuus. Jos et ole vielä taloudellisesti riippumaton niin pahin virheesi on pitää nettovarallisuutesi samana kuukaudesta toiseen. Kunhan pystyt jatkuvasti nostamaan varallisuutta jokaisena kuukautena ja ymmärrät miksi vähemmän tavaraa on hyvästä niin olet matkalla kohti taloudellista menestystä.

Suurin osa suomalaisista käyttää kaikki tulonsa ja monet vielä hieman enemmän käyttämällä pikavippejä ja lainoja, joiden markkinointi taktiikoita on hyvä katsoa eri pikavippi aiheisilta kotisivuilta. Kun ymmärtää miten tuotteita myydään ja millaisilla mielikuvilla markkinoidaan niin pystyy helpommin välttymään turhilta ostoksilta ja ymmärtämään mikä on välttämätöntä.

Eikö olekin huomattavasti mielyttävämpi ajatus olla lähempänä taloudellista riippumattomuutta muutamien vuosien päästä kuin samassa taloudellisessa tilanteessa kuin tänään?

Tärkein oppi on siis kohottaa varallisuuttasi kuukaudesta toiseen kunnes taloudellinen riippumattomuus on saavutettu. Kun etenet kohti taloudellista riippumattomuutta olet menestyvä taloudellisesti.