Oletko orja?


Onko suurin osa suomalaisista orjia? Kyllä.

Mutta eikö orjuus ole kiellettyä Euroopan ihmisoikeussopimuksessa?

CIA World Factbookin mukaan suomalaiset tienaavat maailman 12. parhaiten. Vertailun vuoksi Intiassa olevat joutuvat tekemään 40 vuotta töitä saadakseen keskiverto suomalaisen vuoden palkan.

Jos suomalaisilta otetaan yhden kuukauden palkka pois monet olisivat henkilökohtaisessa konkurssissa. Jos suomalainen ei saisi tukia ja hänen palkkansa otettaisiin pois niin suurin osa olisi kadulla kuten romanialaiset pulloja keräävät ja haitaria soittavat Euroopan unionin ystävämme todella nopeasti.

ABC-Huoltoasemilla kokoontuvat ihmiset, jotka käyttävät liekkikuvioista lippalakkia tosin sanovat, että esimerkiksi Thaimaa on halvempi maa kuin Suomi. Samat liekkikuviosta nauttivat huoltoasemien ihmiset kyllä voivat ostaa jatkuvasti kahvia, tupakkaa ja pelata viimiset rahansa RAY:n "hyväntahdon peleihin".

Miksi minimalistista elämäntyyliä viettävät ihmiset eivät ole orjia? Koska minimalistista elämäntyyliä elävät ihmiset ymmärtävät mikä on tarpeellista. Onnelliseen elämään ei tarvita kuin asuinpaikka, ruokaa, muutamia vaatteita ja ystäviä. Tästä johtuen minimalisti saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden nopeasti elämässään ja pystyy elämään loputtomasti tekemättä töitä.