Feminismin aiheuttamat ongelmat kulutusyhteiskunnan syy?

Onko feministi oikeasti "tasa-arvon" ajamista vai pelkästään kulutusyhteiskunnan manipuloinnin tulos?

Minimalistin mielestä feministien ajattelu on aiheuttanut eniten haittaa naisille itselleen kuten alla olevista videoista tulee esille.

Tulee muistaa, että yksinkertaista elämää suosiva ihminen saa suurimman nautinnon ihmissuhteista eikä palkkaorjuudesta, joka kestää lähes koko elämän ajan.

Naisten palkkaorjuudesta suuri kiitos kuuluu radikaalifeministeille, joiden ajatuksia ovat muun muassa "Naisen ja miehen väliset suhteet sisältävät aina hyväksikäyttöä, ja naisten tulisi heidän mukaansa solmia suhteita vain toisten naisten kanssa."

Minimalisti näkee feministien typeryyden vieneen naisilta vapauden.

Kulutusyhteiskunnan luoma virheellinen "markkinointi" feminismin parantavista vaikutuksista naisen asemaan on todellisuudessa vienyt feministit palkkaorjuuteen rajoittaen heidän mahdollisuuksia saada nautintoa elämästä.

Feminismi vei naiset palkkaorjuuteen.. Huonojen neuvojen ja ajatusmallien omaksumisella on aina tuhoisat seuraukset.

Kulutusyhteiskunta haluaa maksimaalisen määrän työntekijöitä, joten naiset oli helpointa manipuloida veronmaksajiksi feminismin keinoin.

Ehkäisyn suuri hyöty kulutusyhteiskunnan näkökulmasta on pitää naiset töissä, jotta he maksavat veroja.

Kotona olevat naiset ovat poissa veronmaksajista, joten kulutusyhteiskunta feministien kera on luonut käsityksen siitä, että naisten pitäisi palata töihin heti maksamaan lisää veroja valtiolle..

Eikö ihmissuhteet ja etenkin lapsien lähellä oleminen ole huomattavasti tärkeämpää kuin turhauttava ura?

Tästä johtuen esimerkiksi Kiinan yhden lapsen politiikka on Minimalistin mielestä täysin väärä..

On naurettavaa, että yhden lapsen politiikkaa tuetaan myös Kiinan ulkopuolelta..

YK:n väestörahasto UNFPA tukee yhden lapsen politiikkaa!!

Väestönkasvusta ei tule olla huolissaan koska liikansoitus on mahdotonta kuten voit lukea Minimalistin aikaisemmasta kirjoituksesta painamalla tästä.

Yhden lapsen politiikka ei tietystikään perustu yksilön oman nautinnon parantamiseen vaan ainoastaan Kiinan taloudellisen menestyksen takaamiseen.

Oman nautinnon uhraaminen valtion taloudellisen menestyksen takia ei tietystikään ole kenellekään riittävän ymmärryksen saaneelle ihmiselle järkevää.

Onko pakotetut sterilisaatiot ja abortit tai sosiaalietuuksien, kuten ilmaisen koulutuksen tai terveydenhuollon, poisjääminen "liian monen" lapsen osalta nautinnollisen elämän kannalta omasta mielestäsi hyvä asia?

Minimalistin mielestä EI ja juuri näitä haitallisia arvoja feminismi valitettavasti vie eteenpäin.

Jos olet huolissasi feministin kulutusmyönteisyyteen johtamisesta, joka on saanut naiset uhriksi manipuloinnin tuloksena.. Tai olet huolissasi muuten feminismistä suosittele ystäviäsi lukemaan tämä kirjoitus ja katsomaan alla olevat videot.