Karsitko?

Onko sinut virheellisesti saatu uskomaan, etta onnettomuutesi johtuu liian pienesta maarasta luksustuotteita tai tavaraa? Yhteiskunta ja sosiaalinen verkostosi luo helposti virheellisen kasityksen "onnellisuus on ansaittava"!

Virheellisia uskomuksia, jotka johtaa karsimykseen:

1.Karsi ensin, jotta voit myohemmin nauttia.
2.Rahan tuhlaaminen tuo onnellisuutta.
3.Osta sinulle mainostettuja tuotteita.. Keinolla milla hyvansa.. Lainaa rahaa, jota sinulle mainostetaan kaikkialle "Ota vippi".

"Tee jatkuvasti toita, jotta voit ostaa jatkuvasti erilaisia tuotteita." Minimalisti hylkaa kyseisen uskomuksen. Murehtiminen on taysin turhaa. Hylkaa halusi liikaa rikkautta, valtaa, tuotteita ja julkisuutta kohtaan.. Mahdollisesti jopa liikaa terveytta kohtaan.. Kuolet kuitenkin ja nautintosi elaessasi on ainoa merkityksellinen asia.. Kuoltuasi et ole mitaan, etka joudu karsimaan tai myoskaan saa mitaan palkkioita olitpa "tuhma" tai "kiltti".

Valta kaikkia velvollisuuksia.. Miksi? Koska mita enemman velvollisuuksia otat vastaan.. Sita enemman joudut jatkossa ottamaan velvollisuuksia vastaan. Liiat velvoitteet johtaa karsimykseen. On taysin tarpeetonta "piiskata" itseaan.. Ala ole itseasi kohtaan ankara.

Nautinnollinen elama ei sisalla toita. Tyo tappaa nautinnon. Toiden tekeminen, jotta yrityksen omistajat pystyvat elamaan huolettomasti ei kannata. Ala myy aikaasi, energiaasi, mielenterveyttasi.. On taysin turhaa ottaa kaskyja vastaan (tai antaa kaskyja muille) rahan takia.

Kuinka moni ystavasi tekisi nykyista tyotaan ilman palkkaa tai maksaisi tehdakseen kyseista tyota?

Suomalainen kylla saa leipansa.. Jopa taysin tarpeetonta voitakin leivan paalle jopa elamantapatyottomana.


Taloudellinen riippumattomuus on monien yksinkertaista elamantapaa suosivien haave.. Taloudellinen riippumattomuus on helposti saavutettavissa korkeilla saastoprosenteilla alle kymmenessa vuodessa. (yli 70% palkasta saastoon kuukausittain)..