Masentaako? Nuku vähemmän ja yksinkertaista!

Masentaako?

Minimalisti tarjoaa lyhyen ja ilmaisen lääkityksen.. Kyseessä ei missään nimessä ole fluoksetiini, joka voi pilata täydellisesti rakkauteen perustuvat ihmissuhteet.

Masennuslääkkeiden yleinen oire on libidon lasku sekä anorgasmia.. Kyseiset oireet ei paranna kenenkään masennusta. Unohda välittömästi masennuslääkkeet ja alkoholi. Anorgasmia on yleinen häiriö keski-iän ylittäneillä alkoholisoituneilla masennuslääkkeitä syövillä suomalaisilla miehillä.. Tämä masentaa tietysti myös suomalaisia naisia.

Netissä kirjoitellaankin suomalaisten puuma naisten lentävän ovista ja ikkunoista.. Onkohan Red Bull antanut siivet? Ehkä kyseisten puuma naisten tulisi juoda Slow Cow juomaa.. Hidas lehmä nimikkeellä myytävä juoma saattaa kuvata monia vanhempia puuma naisia.. Mutta itse turhaa Slow Cow juomaa markkinoidaan rentouttavana juomana.

Minimalisti suosittelee eliminoimaan kaikki energiajuomat kuten Red Bullin.. Turhaa kulutusta ja mahdollisia sivuvaikutuksia..

Alkoholiriippuvaisuus masentaa ja aiheuttaa myöskin kykenemättömyyttä nauttia rakkauteen perustuvista ihmissuhteista.. Ihmissuhteethan ovat suurin nautinnon lähde yksinkertaista elämää viettävälle.

Miksi suurin osa masennuslääkkeistä on täysin turhia?

Surkean elämän kuuluukin olla pirullista ja aiheuttaa masennusta.. Kyseiset reaktiot pitää huomioida ja toimia oikein, jotta masennuksen päällimmäinen syy karsitaan.. Ei oteta teennäistä iloisuutta  fluoksetiinista vaan korjataan pirullisen elämäntilanteeseen johtaneet syyt.

Liika työ, kulutusmyönteisten ihmisten elämänohjeiden noudattaminen, surkea ruokavalio, rahahuolet, kulutusmyönteisyys, surkeat ihmissuhteet, tarkoituksen puute elämässä.. Elämäsi saattaa olla surkeaa mutta ratkaisu ei ole fluoksetiini!

Nuku tarkoituksella vähemmän ja yksinkertaista elämääsi. Masennus pienenee!

Itsensä suunnitelmallinen valvottaminen vähentää masennuksen oireita. Valvottaminen on myöskin tunnettu kidutusmenetelmänä, joten masennuksen vähentyminen kidutusmenetelmän avulla on varmastikin sinulle yllättävä uutinen.

60% masentuneista potilaista saa heti tuloksia olemalla nukkumatta yhden yön. Herää 01.00 ja valvo yö ja seuraava päivä.

Auringon valon puute valitettavasti aiheuttaa myöskin suomalaisille masennusta, joka tunnetaan kaamos- ja talvimasennuksena.. Suomessa talvimasennuksesta kärsivien saattaa kannattaa jopa sijoittaa kirkasvalohoitolamppuun. 5x viikossa 60 minuutin ajan on todettu sopivaksi hoidoksi. Kirkasvalohoidon tehokkuudeksi on todettu jopa 80% potilaista.

 Vaikket olisikaan masentunut niin siitä huolimatta muutaman kerran kuukaudessa itsensä valvottaminen on onnellisuutta nostava metodi myös tavallisella suomalaiselle. Unen määrää kannattaa myös testata. Nuku välillä 5 tuntia, välillä 7 tuntia, välillä 8-10 tuntia. Testaa miten hyvin saat nautintoa irti erilaisilla unimäärillä.

Nautinto on ainoa syy olla elossa (ei henkistä/fyysistä tuskaa). Kuolet kuitenkin, joten ilman nautintoa elämä ei ole elämisen arvoista.