Steve Jobs kuoli

Applen perustajiin kuulunut Steve Jobs on kuollut. Steve Jobs oli kuollessaan 56 vuotta ja hanen omaisuutensa oli huikeat 6308 miljoonaa euroa.

Mike Markkulan (Pohjanmaan Sievin kunnasta sukujuuret) ja Steve Wozniakin kanssa Applen perustanut Steve Jobs ei ota rahojaan hautaan mukaan. Windowsin Bill Gates on tunnettu hyvantekevaisyydesta toisin kuin Steve Jobs.. Steve Jobs muun muassa eliminoi kaikki hyvantekevaisyyteen kaytettavat rahat palattuaan Applen kirjoihin vuotena 1997.

Minimalisti mainitsi Steve Jobsin yli vuosi sitten kirjoituksessa "Mika on valttamatonta?" Etsimalla Googlesta kuvia Steve Jobsista huomaat helposti hanen vaatteiden olevan aina farkut, lenkkarit ja musta paita. Yksinkertainen leveilya valttava pukeutuminen suuresta omaisuudesta huolimatta on Minimalistin silmissa arvostettavaa. Myoskin vaatetuksen minimoiminen muutamiin vaatteisiin tuo mielenrauhaa koska ei ole valinnan vaikeuksia.

Time lehden vuoden henkilo Facebookin perustaja Mark Zuckerberg (tappaa oman ruokansa) kertoo ikavoivansa Steve Jobsia, Barack Obama ylistaa Steve Jobsia, Bill Gates kertoo olevansa syvasti surullinen Steve Jobsin kuolemasta (Miksi Bill Gates? Kuolemme kaikki. Steve Jobs kuoli perheen infojen mukaan erittain rauhallisissa merkeissa) Kuvitteleeko Bill Gates ihmisten olevan kuolemattomia? Vain tuskallista kuolemaa voidaan murehtia ei kuolemaa.