Carl Honoré ja hitausliike

Minimalisti on tietysti kaikille lukijoille tullut tunnetuksi "hitausliikkeen" ajatusmallien kannattaja. Minimalisti suosii kuitenkin minimalistisen elämäntyylin tai yksinkertaisen elämäntyylin käyttämisestä terminä.

Mistä johtuen? "Hitausliike" on uusi muoti termi, johon helposti voidaan yhdistää kulutusmyönteisyyttä sekä kaupallisuutta.

Hitausliikkeen muoti ja kannatus on alkanut vasta nousemaan kymmenisen vuotta sitten kun taas yksinkertaista minimalistista elämäntyyliä on arvostettu tuhansia vuosia.

Mielenrauha on tärkeää optimaalista nautintoa hakiessa ja mielenrauha ei ole mahdollista kiirehtiessä ja soheltaessa.. Laiskuuden mahtavuus on uudelleen lukemisen arvoinen hitauden filosofiaa miettiessä.

Carl Honoré on kuitenkin mielenkiintoinen kanadalainen mies, joka luopui urastaan viedäkseen laiskuuden ja hitauden filosofiaa eteenpäin.

Minimalistista elämäntyyliä suosivien kannattaakin katsoa alla oleva Carl Honorén video, joka kestää hieman alle 20 minuuttia.

Minimalisti arvostaa myös Carl Honorén katulasten auttamista Braziliassa etenkin henkilökohtaisen muutaman kuukauden mittaisen slummissa asumisen jälkeen.

Carl Honorélla on samankaltaisia ajatuksia kasvatuksesta kuin Minimalistilla.