Shaolin Kung Fu ja kasvisruokavalio

Oletko tehnyt virheen ja uskonut hiilihydraattien laskemisen olevan järkevä ratkaisu matkalla kohti parempaa terveyttä?

Älä karsi hiilihydraatteja ruokavaliostasi vaan syö reilusti hedelmiä, kasviksia, täysjyvätuotteita ja jopa tavallista valkoista riisiä (olikohan valkoinen riisi jo liian rajua karppaajien korviin!?) 

Enemmän kuitua sisältävät hiilihydraatit nostavat verensokeria hitaammin ja pitävät sinut kylläisenä pidempään.

Mitä meidän tulee muistaa karppauksesta ja vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta?

Laihtuminen itsessään ei ole merkityksellistä vaan terveys. Tästä johtuen emme käytä laittomia aineita kuten amfetamiinia vähentämään ruokahalua vaikka kyseinen metodi vähentääkin ruokahalua, joka johtaa laihtumiseen.

Tärkeintä on siis aina terveys eikä laihtuminen itsessään.. On mahdollista saada terveytensä huonompaan suuntaan laihtuessa..

Jos terveyden laskeminen ja mahdollinen lihoaminen on tavoitteesi aloita Atkinsin dieetti ja karsi hiilihydraatteja.. Voit jopa kuolla 117 kiloisena läskinä kuten itse Robert Atkins, joka itse kärsi sydänongelmista ennen kuolemaansa.. Ei yllättävää huomioiden hänen surkeat ajatukset terveellisestä ruokavaliosta, jotka monet suomalaisetkin ovat virheellisesti hyväksyneet.

Vähähiilihydraattinen ruokavalion avulla saat helposti pahanhajuisen lemuavan hengityksen.. 

Vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavat ihmiset, jotka tupakoivat ja käyttävät alkoholia löyhkäävät vielä enemmän.. Tämä on erittäin huono sivuvaikutus etenkin, jos näet ihmissuhteiden olevan yksi suurin nautinnon tuojista elämään.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on myös hieno keino saada ummetus. Hidastunut suolentoiminta taas johtaa suolen umpipussitulehdukseen. Ummetus aiheuttaa myöskin peräpukamia.. Pystyt välttämään nämä oireet saamalla tarpeeksi kuituja ruokavaliostasi.

Älä itse syö korkea rasvaista ruokavaliota, jossa on vähän kuituja! Jos vihaat naapuriasi ja hänen lihavaa feministi vaimoa voit tosin suositella Atkinsin dieettiä etenkin naapurin vaimolle.

Aikuisten tulisi saada noin 35 grammaa kuituja päivässä.. Vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattamalla et tule saamaan riittävästi kuituja vaan ainostaan keskittymällä kasviksiin, hedelmiin ja täysjyvätuotteisiin.

Vähähiilihydraattisen ruokavalion noudattajat kärsivät myös tavallista useammin päänsärystä.

Muistutuksena: Rasva 1g/9kcal Proteiini 1g/4kcal Hiilihydraatit 1g/4kcal..

Syö vähärasvaista ruokavaliota, johon sisältyy paljon laadukkaita hiilihydraatteja.. Näin tekevät myös Shaolin Kung Fu taistelutaidon mestarit.