Masennus

Oletko kuullut vastaavia väitteitä kuten "Masennus on pelkästään riippuvainen siitä, että aivoissasi on väärät annostukset aivojen välittäjäaineita.. Ainoa ratkaisu on syödä päivittäin masennuslääkkeitä, joiden avulla autamme muun muassa erilaisia lääketeollisuuden yrityksiä menestymään. Käyttäkäämme paljon erilaisia kemikaaleja saavuttaaksemme tyytyväisyyden!"

Ylihintaisilla pillereillä ei ole paikkaa järkevälle yksinkertaista elämää suosivalle ihmiselle.

Jos olet ylipainoinen Hesburgerin kanta-asiakas, joka säännöllisesti tukee myös erilaisia kebab-pizzerioita..

Syöt sopivasti karkkeja ja donitseja.. Katsot salattuja elämiä säännöllisesti tai muita naurettavia televisio-ohjelmia..

Nuoleskelet 50 vuotta pomoasi kieli ruskeana edeten tylsällä uralla naurettavan surkealla palkalla, josta ei todellisuudessa hyödy mitään..

Et ole lainkaan haluttu romanttisilla markkinoilla, ei ystäviä...

Etkä ole valmis tekemään mitään muutoksen eteen..

Pystyt todella yhdellä sopivalla reseptillä saamaan surkean elämäsi vaikuttamaan hieman paremmalle ja hyväksymään surkean arkesi helpommin.

Fluoksetiinista oli jo aikaisemmassa "Masentaako? Nuku vähemmän ja yksinkertaista" kirjoituksessa mainintaa mutta asian tärkeyden takia toistetaan taas..

Selektiivinen serotoniin takaisinoton estäjä perustuu siihen, että ne nostavat keskushermostossa ja aivoissa välittäjäaine serotoniinin pitoisuuksia.

Selektiivinen serotoniin takaisinoton estäjät aiheuttavat sukupuolielämän häiriöitä jopa 60-98 prosentille potilaista!!! Nämä sukupuolielämän häiriöt voi jäädä pysyviksi, vaikka lääkitys lopetettaisiin.. Tämä ei välttämättä haittaa ihmistä, joka on valinnut munkin (ei katolisen munkin..) elämän tai nunnan elämän..

Selektiivinen serotoniin takaisinoton estäjien pitkäaikaiskäytön lopettaminen saattaa aiheuttaa taipumuksen saada ennenaikainen siemensyöksy.

Selektiivinen serotoniin takaisinoton estäjän käytön lopettaminen aiheuttaa miehillä taipumuksen saada hallitsemattomia erektioita.

Selektiivinen serotoniin takaisinoton estävien lääkkeiden käytön jälkeiseen seksuaalitoimintojen häiriöön ei ole toistaiseksi löydetty tehoavaa hoitoa!

Raskauden aikainen masennuslääkkeiden käyttö voi myös johtaa pysyviin muutoksiin jälkeläisissä.

Nämä uuden polven masennuslääkkeet eivät juuri Minimalistin mieltä nosta eikä etenkään nosta miesten vehkeitä, jotka masennuslääkkeihin sortuvat.

Miten selvitä masennuksesta, jos haluat kehittää itseäsi ja et suostu käyttämään masennuslääkkeitä?

Masennus johtuu surkeasta elämäntilanteesta, joka kertoo ASIOIDEN ON MUUTUTTAVA!

Laihduta välittömästi ja (pysy mieluummin painoindeksin normaalirajan alarajoilla ei lähellä 25),

Lopeta pikaravintoloissa syöminen, hankkiudu eroon televisiosta tai tee ainakin äärimmäisen huolellisia valintoja mitä ohjelmia seuraat.

Ulkoile päivittäin vähintään tunti.

Älä vietä 8 tuntia päivässä toimistossa.

Älä ole ruuhkassa auton kanssa.

Keskity omaan nautintoosi koska se on ainoa järkevä syy olla elossa.

Kävele.

Nosta painoja turvallisesti.. Älä koskaan hanki mitään urheiluvammaa voimaharjoittelusta.

Miesten kauneuskilpailut stringeissä rusketusvoiteiden kera ei ole tavoittelun arvoisia.. Myöskin "isojen rautojen" nostaminen ei 2000-luvulla ole käytännön elämässä mitenkään tarpeellista.

Syö terveellisesti äläkä hurahda mihinkään äärimmäisyyksiin ruokavaliossa.

Älä tilaa mitään lehtiä ja peru vanhat tilaukset välittömästi.

Vältä yleistietoon liittyvää informaatiotulvaa, jota et voi mitenkään hyödyntää käytännön elämässä.

Älä kiinnitä mitään huomiota uutisiin ja asioihin, joihin et voi itse vaikuttaa mitenkään.

Yli kilo kasviksia jokaisena päivänä.

Hankkiudu eroon kaikista negatiivisista ihmisistä äläkä pelkää omien mielipiteidesi kertomista.