Laihduta

Laihdutus, ruokavalio ja miten saada parempi vartalo.. Aihe, josta tehdään monesti monimutkainen.. Painonpudotus, laihduttaminen ja hyvän vartalon saaminen on kuitenkin äärimmäisen yksinkertaista.

Kuluta enemmän kaloreita kuin syöt.

Kaloreita voi kuluttaa kuntoilemalla ja tästä johtuen on suositeltavaa kävellä, pyöräillä ja harrastaa seksiä päivittäin. Toinen vaihtoehto on syödä vähemmän kaloreita.

Monet kuvittelevat tämän tarkoittavan ruuan määrän vähentämistä päivittäin. Vähentämällä ruuan määrää vähenee tietysti kaloritkin MUTTA kyseinen menetelmä on psykologisesti pirullinen ja johtaa kurjuuden takia aikanaan aikaisempaan rutiiniin ja pian tanakka pullukka vartalo on palannut. Kyseiset laihdutus menetelmää noudattavat ihmiset laskevat aiheetta omaa itsetuntoaan ajattelemalla, että minulla ei ole tarpeeksi kurinalaisuutta pysyä hoikkana.

Mitä Minimalisti suosittelee?

Tiedosta rasvan sisältävän 9 kaloria grammaa kohden kun proteiini ja hiilihydraatit sisältävät ainoastaan 4 kaloria grammaa kohden.

Vähennä siis rasva minimiin ja vähennät päivittäisiä kaloreitasi noin kolmanneksella. Keskity mitä syöt äläkä murehdi niin paljon kuinka paljon syöt.

Syö koska tahansa oletkaan nälkäinen ja syö itsesi täyteen tai noin 80% kylläiseksi terveellisillä ruuilla.

Vältä sokeria, valkoisia jauhoja, alkoholia, valkoista riisiä ja rasvaa.

Keskity vähärasvaisiin tuotteisiin, jotka sisältävät paljon hiilihydraatteja.. Kirjoittiko Minimalisti paljon hiilihydraatteja?? Kyllä.. Tämä tarkoittaa täysjyvätuotteita, hedelmiä ja kasviksia.

Kuolemme kaikki aikanaan, joten harkitse tarkasti kannattaako terveellinen ruoka ja pidempi elämä vai koetko oman nautintosi kannalta paremmaksi syödä epäterveellisesti ja kuolla sydänkohtaukseen suhteellisen nuorena.

Terveellinen ruoka tuo elämään vähemmän kärsimystä, lisää energiaa, parempaa seksiä, arvostettavan ulkonäön.. Tästä johtuen Minimalisti valitsee terveellisen ruokavalion, mikä on oma valintasi?