Mieti seurauksia

Monet ihmiset tekevät elämässään ratkaisuja miettimättä tekojensa seurauksia. Kyseiset ihmiset saattavat monesti jopa puhua elävänsä hetkessä perustellessaan omaa elämäntilannettaan. Minimalisti suosittelee kuitenkin aina analysoimaan mitkä ovat seuraukset teoille, jotka teet tai jätät tekemättä.

Seurauksia tulee miettiä aina mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen, mitä pidemmälle pystyt miettimään tekojesi seuraukset sen parempi. Maksa itsellesi ensin artikkelin neuvoja noudattamalla saavutat taloudellisen vapauden, jos et noudata menetelmää tulet murehtimaan jatkuvasti laskujen maksamisesta. Laihduta kirjoituksen vinkkejä noudattamalla tulet saat energisyyttä, paremman vartalon ja et joudu murehtimaan aiheetta sairauksista. Tupakoinnin lopettaminen on päätös, jota harvemmin kuulee ihmisten katuvan.

Kun tiedät selkeästi mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä pystyt helposti tekemään järkeviä päätöksiä ja asettamaan asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen.

Miten tietää onko jokin asia tärkeä tai ei? Tärkeillä asioilla on mahdollisuus vaikuttaa elämääsi paljon tulevaisuudessa.. Yhdentekevillä asioilla ei ole mitään pitkänaikavälin seurauksia tai ei juurikaan merkityksellisiä seurauksia. Mieti aina miten tekemäsi asiat vaikuttavat tulevaisuuteesi. Jos mitään saavuttamisen arvoista ei ole odotettavissa niin älä aloita.

Tulevaisuus on hallussasi kunhan olet määritellyt sinulle tärkeät asiat selkeästi ja teet aina päätöksesi ajatellen pitkälle tulevaisuuteen tehdessäsi päivittäisiä päätöksiä. Mieti jatkuvasti tulevaisuutta ja tekojesi seurauksia.

Jos jonkin asian jatkaminen aiheuttaa negatiivisia seurauksia tulevaisuudessa keskity niiden lopettamiseen välittömästi. Jos olet karsinut lähes kaikki negatiivisia seurauksia aiheuttavat tapasi mieti mitkä uudet tavat tuovat parhaimmat tulokset pitkällä aikavälillä.