Elämän tarkoitus

Ihmiset etsivät elämälleen tarkoitusta.. Mikä on elämän tarkoitus? Monet ihmiset juoksevat sinne ja tänne tekemässä kaikkea "merkityksellistä".. Mitä tämä kuitenkaan tarkoittaa pitkällä aikavälillä? Miksi edes syntyä tähän maailmaan? Ehkä onnellisin lapsi on lapsi, joka ei koskaan joutunut syntymään turhaan maailmaamme?

Kun olemme kuolleita niin mikään sen jälkeen tapahtuva asia ei merkitse meille yhtään mitään.. Muistetaanko meitä edes muutamien vuosien jälkeen kun olemme kuolleita? Jos muistetaan niin sillä ei ole oman nautintomme kannalta mitään merkitystä. Ihmisen elämä on kuin juoksumatolla juoksemista pelkästään sen takia, ettei tiputa matolta pois. Kaikki kuitenkin väsyvät jossain kohtaa.. Milloin on ainoastaan ajan kysymys.. Kaikki tipumme matolta ja kuolemme..

Kuolemmeko tänään unessamme tai sydänkohtaukseen tuonnempana on täysin yhdentekevää.. Toivokaamme kuitenkin mahdollisimman tuskatonta kuolemaa. Mitä järkeä on pysyä matolla pelkästään matolla pysymisen takia?

Uskonnot ovat suosittuja koska ne antavat elämälle tarkoituksen.. Uskontojen perustelut ovat tietysti naurettavia mutta ne luovat helpotuksen tunnetta tähän elämään ilman tarkoitusta.

Onpa tavoitteenasi onnellinen avioliitto, iloinen perhe, paljon tavaraa, kuuluisuutta.... Et tule saamaan mistään todellista tarkoituksen tunnetta elämääsi.

Parasta mitä voit tehdä on yrittää keksiä itsellesi tarkoitus turhaan elämään. Taloudellinen riippumattomuus, stressin puute ja yleisestikin tuskattomuus on hyviä aloituksen kohteita.. Kun tuska on minimoitu keskity maksimaaliseen nautintoon.