Vegaani Kasvissyönti

Minimalisti suosittelee kasvissyöntiä kuten aikaisemmista suosituksista perustaa ruokavalio kasviksiin, hedelmiin ja täysjyvätuotteisiin tulee esille. Kasvisruokavalio on myös yksinkertainen ja halpa vaihtoehto.

Eläminen on ainoastaan järkevää, jos elämässä on enemmän nautintoa kuin tuskaa. Tuskan puuttuminen on myös tärkeä arvo elämässä ja tuskantonta elämää voidaan kuvailla onnelliseksi.

Monet ihmiset ovat vegaaneja koska eivät hyväksy eläimien kärsimistä. Kuolemisen välttäminen on arvona naurettava koska kuoleminen on väistämätöntä. Tuskan puuttuminen ja välttäminen on kuitenkin arvostettava päämäärä.

Eläimien kärsimyksen vähentäminen oman nautinnon kustannuksella ei ole filosofisesti oikea ratkaisu. Kaikille yksilöille heidän oma henkilökohtainen nautinto on tärkein päämäärä. Jos nautit lihasta niin älä murehdi vaan nauti ruokavaliostasi.

Jos et ole kasvissyöjä tai vegaani niin miten vähentää eläinten kärsimystä helposti siten, että säästät rahaa?

Tarkastele jääkaappiasi sekä pakastintasi. Tee huolelliset laskelmat kuinka paljon kulutat lihaa ja tee päätös, että yhtään lihaa ei tuhlata. Syö kaikki ostamasi lihat jatkossa ja säästät rahaa sekä vähennät aiheetonta eläinten kärsimystä helposti. Kuvitteellinen maailman parantaminen myös lisää henkilökohtaista nautintoasi.

Minimalistin tuttava kuoli eilen sydänkohtaukseen 46 vuotiaana. Naisella oli 6 lasta ja leskeksi jäänyt aviomies työskentelee merimiehenä. Naisen ruokavalio perustui lihaan, pastaan, virvoitusjuomiin, hampurilaisiin, karkkeihin, päivittäisiin sipseihin ja tupakoinnin lopettaminen oli kuulemma naurettava ajatus.

Yllättävä kuolema sydänkohtaukseen suhteellisen nuorena ei kuitenkaan ole kauhein mahdollinen tapa kuolla?