Miten asettaa tavoitteita vuodelle 2011?

Mitkä ovat tärkeät säännöt tavoitteita asetettaessa? Miten saavutat tavoitteesi vuotena 2011?

1. Tavoitteidesi on oltava tasapainossa keskenään. Et voi päättää olla elämäntapatyötön samalla kun haluat nopeasti taloudellisesti riippumattomaksi.

2. Tavoitteidesi on oltava riittävän haastavia. Tavoittele 80% säästämistäsi tuloista.. Tee kaikkesi, jotta pystyt saamaan tavoitteesi. Pyri saamaan kehosi nopeasti kuntoon ja tee radikaaleja ratkaisuita. Naura ihmisille, jotka puhuvat muutaman virvoitusjuoman väliin jättämisestä. Painonpudotukseen liittyvät blogit ovat vitsi.. Syö vihanneksia, hedelmiä ja täysjyvätuotteita ilman enempiä kaloreiden laskemisia.. Kuntoile ja harrasta seksiä ja pian sinulla on unelmiesi vartalo.

3. Aseta tavoitteita useille osa-alueille.. Haluan olla taloudellisesti riippumaton, haluan täydellisen vartalon, haluan nautinnollista laadukasta seksiä, haluan hyviä ystäviä, haluan eliminoida stressin..

4. Aseta pitkän sekä lyhyen aikavälin tavoitteita.

5. Tiedä miksi asetat minkäkin tavoitteen.. Jos tavoitteenasi on uusi hieno auto, jotta naapurin Pena ja Mirja olisi kateellisia.. Unohda kyseinen idioottimainen tavoite.

Menestyksellistä vuotta 2011!