Maksimaalinen säästäminen nopeasti

Nautinnolliseen huolettomaan yksinkertaiseen elämään tarvitaan riittävästi säästöjä. Rahan puute hankaloittaa elämästä nauttimista ja elämisellähän ei ilman nautintoa ole mitään arvoa.

Monet puhuvat säästämisen aloittamisesta pienin askelin ja odottelemaan vuosia kunhan rahaa kerääntyy. Unohda kyseinen suunnitelma välittömästi.

Säästä rahaa niin paljon kuin ikinä mahdollista.

Tee uhrauksia, joita muut ihmiset pitävät lähes hulluina. Minimalistin neuvot miten kerätä rahaa äärimmäisen nopeasti.

1. Syö niin halvalla kuin mahdollista. Vähentämällä ruokaan kulutetut rahat pystyt säästämään rahaa paljon nopeasti. Syö kaurapuuroa, leipää, banaania, täysjyväpastaa ja kilohinnaltaan halpoja kasviksia. Ruokavaliosi saattaa olla aluksi puuduttava mutta totut siihen helposti ja nopeasti.

2. Älä käytä yhtään rahaa viihteeseen. Unohda kahviloissa istumiset, elokuvat, konsertit, shoppailut. Pidä maksimaalinen säästäminen mielessä ja opettele äärimmäisen yksinkertaista elämää. Huomaat sen pian taloudellisena riippumattomuutena.

3. Älä osta vaatteita. Pidä vaatekaappisi siistinä ja etsi vaatteita, joita et ole käyttänyt aikoihin. Yritä yhdistää vaatteet mahdollisimman tyylikkääksi asukokonaisuudeksi.

Maksimaalinen säästäminen nopeasti ei välttämättä ole nautinnollista aluksi mutta säästämäsi rahat muutamien kuukausien aikana on niin huikeat, että tulet yllättymään.