Tehokkuus

Voit nostaa tehokkuuttasi tulemalla paremmaksi sinulle tärkeissä asioissa. Säästät aikaa eniten tekemällä tärkeimmät asiat erinomaisesti. Mikä tahansa tavoitteesi onkaan niin erinomaisuus tekemissäsi asioissa nostaa elämäsi tasoa, tehokkuutta ja tyytyväisyyttäsi.

Haluatko loistavia tuloksia?

Tässä maailmassa valittamalla ei tule loistavia tuloksia. Ainoastaan loistavilla teoilla ja suorituksilla on loistavat tulokset. Jos olet pelkästään keskiverto niin on turha valittaa siitä, että tulokset eivät ole mahtavia. Tehtävänäsi on määrittää selkeästi mitkä osa-alueet ovat merkityksellisiä ja tehdä tarkka suunnitelma miten tulla asiantuntijaksi kyseisillä osa-alueilla.

Mikä on heikoin lenkkisi?

Ole rehellinen itsellesi ja myönnä heikoin osa-alueesi. Mikä on taito, joka pidättelee sinuna etenemästä kohti tavoitteitasi? Minkä yksittäisen osa-alueen kehittäminen veisi sinua kaikkein nopeiten kohti tavoitteitasi? Kun olet määrittänyt osa-alueesi, yllätys, yllätys, tee suunnitelma miten kehityt mahdollisimman nopeasti heikoimmassa lenkissäsi.

Vika on sinussa!

Suurin osa suomalaisista syyttää heidän ympäristöä ja ulkoisia tekijöitä menestyksen puutteesta. Menestyksen puute voitaisiin laittaa ympäristön syyksi, jos olisimme katulapsia Afrikassa. Suomalaisena menestyjänä sinun tulee kuitenkin analysoida miten sinä itse pystyt muuttumaan, jotta henkilökohtainen tilanteesi paranee.