Miten välttää masennus?

Masennus on yleinen ongelma. Olemme masentuneita yleisesti ottaen hyvistä syistä. Mitkä ovat hyviä syitä olla masentunut? Oma elämämme ei ole tyydyttävää ja tunnemme elämämme turhaksi ja kaiken olevan perseestä. Ainoa syy elossa pysymiseen on se, että saamme enemmän nautintoa elämästä kuin joudumme kärsimään tuskaa. Masennuslääkkeiden syöminen pelkästään oman paskan elämän hyväksymiseen ei ole houkutteleva vaihtoehto.

Minimalistin vinkkejä masennuksen välttämiseen.

Juo erittäin paljon vettä päivässä. Pyri juomaan vähintään kolme litraa vettä päivittäin. Pidä huolta, että virtsasi pysyy kirkkaana eikä kellertävänä.

Syö erittäin paljon kasviksia ja hedelmiä. Pyri saamaan päivittäiset kalorit pääosin hedelmistä ja kasviksista. Syö aamupalaksi israelin salaatti, valitse lounaaksi halpa terveellinen lounas ja syö useita appelsiineja, omenia sekä banaaneja jokaisena päivänä. Muista myös ottaa muna suuhun.

Liiku päivittäin. Kävele ja pyöräile mahdollisimman paljon. Pyri harrastamaan seksiä päivittäin ja saa nautinnollisia orgasmeja. Päivittäinen seksuaalinen nautinto on tärkeää fyysiseen ja etenkin henkiseen hyvinvointiin. Jos joudut masturboimaan eikä sinulla ole tarpeeksi seksuaalista iloa elämässä voi masennuksesi johtua pelkästään tästä. Seksuaalisen nautinnon puuttuminen on olennainen syy masennukseen. Punnertele ja tee harjoitteita omalla kehonpainollasi.

Nuku erittäin paljon. Pyri lepäämään päivässä vähintään 10 tuntia, jotta kehosi saa riittävästi lepoa.

Keskittymällä 1.Lepoon 2.Liikkumiseen 3.Syömiseen 4.Veden juomiseen pystyt tuntemaan olosi paremmaksi ja välttämään masennuksen.

Jos tunnet olosi masentuneeksi niin mitä tehdä? Ensiksi mieti laiminlyötkö jonkun neljästä yllä olevasta kohdasta. Jos laiminlyöt niin korjaa virheesi välittömästi. Keskity iloisiin asioihin ja hanki itsellesi nautintoa elämääsi, jotta koet järkevämmäksi olla elossa kuin kuolleena.