Kauneus katsojan silmissä?

Kauneuden väitetään olevan katsojan silmissä. Jos katsojalla ei ole toimivia silmiä niin hänen on mahdotonta nähdä kauneutta tai rumuutta.

Osat ihmiset ovat rumia ja osat ovat susirumia. Osat ovat kauniita ja osat ovat erittäin kauniita.

Jos otamme riittävän suuren otannan ihmisiä ja näytämme heille kuvia useista eri ihmisistä niin pystymme helposti saamaan tuloksia mitä piirteitä pidetään kauniina.

Emme pidä kieroista ja eri kokoisista silmistä. Emme pidä sian nenistä. Emme pidä kasvoista, jotka ovat punaiset toiselta puolelta ja ruskeat toiselta puolelta. Emme arvosta elefantin korvia. Emme arvosta ryppyistä kulahtanutta naamaa. Emme arvosta naamaa, joka on täynnä finnejä.

Ihmiset, joilla on kellertävät kierot hampaat ja ryppyinen iho voivat olla hyviä yrittäjiä tai vanhempia mutta he eivät ole kauniita.

Rumia ihmisiäkin tietysti voidaan rakastaa mutta he eivät vain herätä kiinnostusta ulkonäöllisesti.

On normaalia, että rumat ihmiset eivät ole kovin viehättäviä ja haluttuja kumppaneita.

Kauneus on sitä kun katsoo kasvoihin ja mikään ei haittaa nautintoa. Ei keltaisia kulahtaneita hevosen hampaita, ei kieroa nenää, ei liian isoja tai pieniä huulia, ei lehmän silmiä, ei koukkunokkaa, ei elefantin korvia, ei ryppyjä, ei finnejä, ei kamalaa virnistystä.. Kauneus on on sitä kun naamassa ei näy mitään rumaa.