Mihin asioihin kannattaa keskittyä?

Mitä pystyt muuttamaan ja mitä et pysty muuttamaan? Jos olet läski niin voit helposti saada painosi kuntoon noudattamalla Minimalistin neuvoja ruokailussa. Jos olet lyhyt niin asialle ei ole paljoakaan tehtävissä. Keskity siis pelkästään asioihin, joihin pystyt vaikuttamaan.

Keskity myös asioihin, joissa heikkouksillasi ei ole merkitystä. Jos et ole kovinkaan pitkä niin on järkevää unohtaa koripalloilijan ura.

Älä yritä muokata persoonallisuuttasi pelkästään sen takia, että haluat nuoleskella muiden persettä. On täysin naurettavaa yrittää muuttaa persoonallisuuttaan pelkästään miellyttääkseen pomoaan tai potentiaalista seksuaalista kumppania.

Mitä asennetta Minimalisti suosittelee? "Tämä on minun persoonallisuuteni ja luonteeni, jos et pidä siitä niin etsi itsellesi toinen kumppani tai työntekijä."

Jos et ole tyytyväinen kumppaniisi tai työpaikkaasi niin ei ongelmaa.. Aina voi etsiä uuden.

Muuttamalla omaa persoonallisuuttasi pelkästään muiden takia on Minimalistin silmissä äärimmäisen suuri virhe.

Oletko hyvä urheilussa, oletko taitava puhuja, oletko taitava kirjoittaja, oletko taitava tietokoneiden kanssa, oletko hyvä opettamaan.....? Keskity omiin vahvuuksiisi ja asioihin, joista nautit ja kehitä taitojasi jatkuvasti. Tiedosta kuitenkin heikkoutesi ja asiat, joita vihaat. Menestyminen on tärkeää henkilökohtaisen nautinnon kannalta.