Onko kulutusmyönteinen elämäntyyli hyvä ratkaisu?

Suomalaiset eivät yleensä saavuta taloudellista riippumattomuutta oman kulutusmyönteisen tyhmyytensä takia. Monet "asiantuntijat" antavat naurettavia neuvoja miten "menestystä" tulisi tavoitella.

Yksinkertaista elämää suosiva ihminen ei ole kiinnostunut hankkimaan turhia koulutuksia, tekemään tylsistyttävää 50 vuoden uraa ja suunnitella jäävänsä eläkkeelle 70 vuotiaana.

Suomalaisten "ammattilaisten" neuvot menestykseen naurattavat Minimalistia. Vietä parhaat vuotesi elämästä tuhlaten rahaa turhuuksiin ja käytä lainaa asuntoon ja muihin tuotteisiin, jotta voit rakentaa itsellesi perinteisen leveilijän häkin, jossa olet ikuisesti vankina.

Luksustuotteita, velkaa, ärsyttävää työtä ja leveilyä 70 vuotiaaksi asti on minimalistista elämäntyyliä kannattavalle suuri vitsi.. Tämän typeryyden oivaltamisesta eivät tietystikään työmarkkinat, valtio tai lainoja myöntävät yritykset ole tyytyväisiä.

"Tehdään hyvä sopimus asunnosta ja maksat sitten korkoa meidän yritykselle seuraavat 35 vuotta... "Omistat" hienon talon, jossa et ehdi kuitenkaan kiireiltäsi olemaan ja saat tilaa, jotta voit ostaa paljon turhia tavaroita.. Toivottavasti nekin lainarahalla meidän yrityksemme kautta..

Annamme mielellämme rahaa kalliiseen autoon, jonka arvo laskee vuodesta toiseen.. Älä murehdi koska voit leveillä naapureille ja muille ihmisille..

Otapa myöskin luottokortti, jotta voit tuhlata rahaa enemmän kuin kuukaudessa muuten pystyisit.. Niin ja tietysti maksaa meille vähän korkoa..

Miten olisi loma etelässä..? Lainaamme mielellämme ja otamme taas korkoa..

Haluatko ryypätä suomalaisten rumien ylipainoisten "vippi" ihmisten kanssa, jotka ovat lihottaneet itsensä epäterveellisellä ruualla? Meiltä löytyy aina kyseisille ihmisille lainoja niin ryöstöhintaisilla koroilla, että lainaajan vajaaälyisyydestä ei jää kysymystäkään.. Tästä johtuen saamme yrityksenä hyvät naurut luottotietoja menettävistä typeristä suomalaisista."

Lainalla elävä suomalainen on tyhmä orja, joka on vapaaehtoisesti rakentanut oman häkkinsä. Lainalla elävää painostetaan jatkuvasti maksamaan lainoja sekä korkoja, jotka lainaaja on tyhmän päänsä takia ottanut.