Miksi yksi asia kerralla?


Kyky aloittaa ja lopettaa sinulle tärkein tehtävä määrää tehokkuutesi paremmin kuin mikään muu taito. Optimaalinen tehokkuus on ainoastaan mahdollista, jos keskityt täydellisesti sinulle tärkeimpään tehtävään kunnes se on täysin valmis.

Kukaan meistä ei voi tehdä kaikkea. On kuitenkin mahdollista tehdä yksi asia, kaikkein tärkein asia heti. Asettamalla itsellesi tärkeitä tavoitteita ja valitsemalla huolellisesti tärkeimmät tehtävät pystyt huomattavasti nostamaan tehokkuuttasi.

Parhaita keinoja säästää aikaa on tehdä yksi asia kerralla. Yhteen asiaan kerrallaan keskittymisen väitetään säästävän aikaa jopa 50% kun päätät pysyä tehtäväsi parissa kunnes se on valmis.

Oletpa kuinka pätevä tahansa niin, jos et osaa kurinalaisesti tehdä sinulle tärkeimpiä asioita loppuun asti on sinun vaikeaa saavuttaa mielenrauhaa. Tulet tarvitsemaan ulkopuolista apua ja joudut kuuntelemaan muiden käskyjä. Kun opit tekemään tärkeät asiat heti loppuun asti olet iloisempi, reippaampi ja innokkaampi.

Lupaa tehdä itsellesi tärkeät asiat alusta loppuun. Valitse itsellesi tärkeimmät asiat ja keskity niihin. Unohda turhat asiat ja keskity tärkeimpiin kunnes olet täysin valmis. Toimi kyseisellä mallilla kunnes olet sisäistänyt tavan normaaleihin rutiineihisi.