Vanhemmuus

Onko mielestäsi lapset olemassa ainoastaan vanhempien onnellisuutta varten? Yleensä lapsi on vahinkolapsi tai vanhemmat tekevät lapsen saadakseen omaan elämäänsä enemmän nautintoa.

Vanhemmat ovat usein pettyneitä lapsiinsa koska lapset eivät täytä vanhempien odotuksia. Lapselle itselleen hän on kuitenkin tärkein.

Lapset eivät ole vanhempien omaisuutta eikä lahja yliluonnollisuuksilta. Lapset ovat ainoastaan vanhempien hauskan harrastuksen sivutuote.

Lapsia kasvattaessa kannattaa miettiä miltä tuntuisi olla oma lapsesi? Laita itsesi lapsen asemaan ja arvioi itseäsi vanhempana. Millaisia ominaisuuksia sinulla on vanhempana? Jos et ole saanut lapsia hauskan harrastuksen sivutuotteena niin mieti millainen isä tai äiti olisit. Miten pystyt muuttamaan käytöstäsi, jotta olet/olisit parempi äiti tai isä?

Minimalistin mielestä vanhempien tärkein tehtävä vanhempina on kehittää lapsen itsevarmuutta ja itsetuntoa. Kun lapsi tuntee olevansa loistava hän tulee saavuttamaan kaikki asiat, jotka ovat hänelle itselleen tärkeitä.. Ehkä lapsellesi riittää yksinkertainen huoleton elämä?