Prinssi valkoisella ratsulla

Monet naiset odottavat prinssiä valkoisella ratsulla.. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa halutuinta 0.01% miehistä.. Tuleeko Minimalistin mielestä miehen toimia kuten prinssi valkoisella ratsulla?

Prinssi valkoisella ratsulla ajatus lähtee siitä, että miehen on "voitettava" naisen huomio ja tehtävä kaikkensa. Tästä johtuen nainen voi peruuttaa treffejä ilman syytä, esittää hankalasti tavoiteltavaa, osoittaa vähän panostusta keskusteluun omalta osaltaan..... Tämä ei haittaa koska prinssi valkoisella ratsulla kokee kyseiset toimintamallit vain haasteina, jotka on voitettava.

Minimalistin mielestä on kuitenkin pyrittävä TASA-ARVOISEEN asetelmaan.. Mies antaa oman panostuksensa ja nainen arvostaa miehen aikaa ja tekee asiat helpoksi.

Miksi kukaan täysijärkinen ihminen haluaisi olla toisen kanssa, joka ei vastaa puheluihin, ei soita takaisin, ei vastaa tekstiviesteihin, peruuttaa näkemisiä viime minuutilla tekosyillä...?

Suurin osa miehistä kuitenkin kokee tarpeellikseksi "voittaa" naisen huomion.. Ja valitettavasti monet naiset kokevat oikeudekseen esittää hankalasti tavoiteltavaa, ei kiinnostunutta.. On kivaa leikkiä lapsellisia hankalasti tavoiteltavuus pelejä, joita mainostetaan vaikkapa Cosmopolitan lehdessä.

Valitettavasti monet miehetkin ovat yhteiskunnan aivopesun johdosta omaksuneet ajatuksen, että "liian helpot" naiset eivät olisi hyviä vaihtoehtoja suhteeseen. Miehelle useampi eri kumppani on jonkinlainen saavutus mutta yhteiskunta leimaa "helpot naiset" lutkiksi.

Naiset kuten miehetkin tietävät heti alusta alkaen onko "kipinää" vai ei... Jos pystymme tulemaan ajoissa töihin, kouluun, vastaamaan ja soittamaan kavereillemme takaisin... Pystymme varmasti toimimaan samoin potentiaalisen kumppanin kanssa... Jos toinen osapuoli ei tee asioita helpoksi.. Ei tasa-arvo toteudu eikä kyseiseen henkilöön kannata panostaa enää omaa aikaansa.

Miehen sinnikkyys saattaa toimia ajoittain mutta kyseisessä tilanteessa mies joutuu olemaan aina prinssi valkoisella ratsulla jahtaajana nuoleskelemassa, jolloin on parempi olla yksin.

Samaa ajattelumallia voidaan käyttää jo alusta alkaen.. Jos toinen osa-puoli ei osoita mitään kiinnostusta miksi aloittaa keskustelua? Jos toinen on tyly jo tervehtimisen jälkeen.. Miksi jatkaa keskustelua?