Avioliitto

Mikä on Minimalistin näkemys avioliitosta?

Avioliitto on surkea valinta kulutusvastaiselle ihmiselle.

Avioliitto on toisen ihmisen kontrolloimista, mustasukkaisuutta ja kateellisuutta. Monien ihmisten elämän surkein ratkaisu oli mennä naimisiin. Silti he toistavat saman virheen uudestaan ja uudestaan menemällä uudestaan naimisiin. Samoin kuin jatkuvasti palkkansa ennen seuraavaa tiliä tuhlaavat idiootit, jotka eivät pysty kurinalaisesti kasvattamaan varallisuuttaan.

Miten ihmissuhteiden tulisi Minimalistin näkemyksen mukaan toimia? Ajatuksena on antaa toisten ihmisten olla täysin sellaisia kuin he ovat.. Ei mustasukkaisuutta, ei riitelyä, ei omistushaluisuutta.. Anna muiden ihmisten tehdä mitä he haluavat ja auta heitä olemaan vielä enemmän keitä he itse haluavat olla.

Et tarvitse kulutusvastaisena mitään muuta kuin ruokaa, vettä ja turvallisen paikan, jossa voit nukkua.

Elä elämääsi kuten itse haluat.. Jos sinun matkaasi haluaa tulla mukaan muita ihmisiä, joiden koet nostavan omaa nautintoasi ota heidät matkaan mukaan.. Jos ihmiset yrittävät manipuloida, kontrolloida tai muuttaa itseäsi ei haluamaasi suuntaan lopeta kaikki yhteydenpito heihin. Älä välitä muiden mielipiteistä koska sinun tulee itse tietää elämäsi tärkeimpänä ihmisenä mikä itsellesi on parasta.