Keskustelun aloitus

Minimalisti on kirjoittanut paljon seksuaalisen ilon merkityksesta ja ihmissuhteiden tuovan suurimman nautinnon elamaan.. Miten on parasta aloittaa keskustelu ihmisen kanssa, josta olet kiinnostunut romanttisesti?

Keskustelun aloitusta tehdessa kaikkein tarkeinta on menna mahdollisimman lahelle kiinnostuksen kohdettasi.. Jos naet kiinnostuksen kohteesi kaukana ja mietit mita hanelle tulisi sanoa ja miten aloittaa keskustelu... Tulet helposti jannittyneeksi ja saatat jattaa keskustelun kokonaan aloittamatta pelkosi takia.

Mene siis huolettamasti lahelle kiinnostuksen kohdettasi.. Olitpa missa tahansa.. Romanttisia kumppaneita on helppoa loytaa mista tahansa normaalista tilanteesta eika baareissa tutustuminen ole valttamatonta.. Minimalistista elamantyylia suosivat ihmiset harvoin kuluttavat suuria maaria alkoholia tai pidattaytyvat kokonaan juomisesta.

Tuntemattomien ihmisten kanssa on helppo aloittaa keskustelu kunhan olet heidan lahellaan.. Ei stressia eika paineita! 

Mita sanoa kun olet kiinnostuksen kohteesi lahella?

Tarkeinta on keskittya mita ymparillasi tapahtuu... Tasta johtuen keskustelun aloituksien ei tule ikina olla "iskulauseita"! Kunhan katsot ymparillesi loydat aina jotain mista aloittaa keskustelu.. Mita kiinnostavaa kiinnostuksen kohteesi pitaa yllaan? Pystytko kommentoimaan sita..? Pystytko kommentoimaan jotain tilanteeseen liittyen mita ymparillasi tapahtuu? Jos et keksi mitaan kommentoitavaa helppo tapa aloittaa keskustelu kenen tahansa kanssa on yksinkertaisesti "Moi.. Miten paiva on lahtenyt kayntiin?"

Vaikka kiinnostava ihminen kavelisi sinua vastaan tai samaan suuntaan kadulla voit kommentoida hanen tyyliaan positiivisesti ja jatkaa matkaa.. Jos kiinnostuksesi kohde pysahtyy tai hymyilee kiinnostuneesti voit jatkaa keskustelua ja vaihtaa yhteystietoja tavaten myohemmin kun teilla on paremmin aikaa toisillenne.

Keskustelun aloituksia kannattaa tehda ihmisille jatkuvasti, jotta kehitat taidon puhua tuntemattomille helposti.  

Minimalisti ei suosittele sinnikkyytta eika manipulointia. Puhu taysin normaalisti, jos kiinnostuksen kohde ei osoita takaisin kiinnostusta tai kayttaytyy epakohteliaasti jatka matkaa valittomasti.