Vihreä tee

Minimalisti juo päivittäin vettä vähintään kaksi litraa ja tämän lisäksi vihreää teetä jokaisena päivänä 1.2 litraa. Vihreä tee sisältää antioksidantteja, jotka auttavat elimistöä pysymään terveenä. Vähintään kilo erilaisia kasviksia ja vihanneksia vihreän teen lisänä auttaa Minimalistia optimaalisen terveyden ylläpidossa.

Syö päivittäin yli kilo eri värisiä kasviksia ja hedelmiä.. Tämän lisäksi yli litra vihreää teetä. Minimalisti syö jatkuvasti tomaatteja, porkkanoita, bataatteja, mangoja, pinaattia, sitruunoita, kaalia, mansikoita, mustikoita, parsakaalia, appelsiineja, duriania, avokadoja, kurkkuja, meloneita, papaijaa...

Kasviksien ja hedelmien lisänä hieman pähkinöitä, papuja ja erilaisia linssejä.. Linssit maistuvat erinomaisille intialaisten mausteiden kuten kurkuman, juustokuminan, garam masalan ja korianterin kera.

Lisäämällä vihreän teen kulutuksen päivittäin hieman yli litraan.. Lopettamalla tupakoinnin ja pysymällä erossa tupakan savusta.. Lopettamalla alkoholin.. Syömällä päivittäin yli kilon kasviksia ja hedelmiä tunnet olosi mahtavaksi ja pystyt saamaan elämästä kaiken irti.

Vihreän teen ja runsaan kasviksien kulutuksen lisäksi on muistettava Minimalistin kuntoiluun liittyvät ohjeet sekä masennuksen välttäminen oikeilla valinnoilla ja ajattelulla.

Japanilaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että vihreästä teestä maksimaalisen hyödyn saamiseen vaaditaan noin 1.2 litraa vihreää teetä päivässä.. Mutta kuten muissakin asioissa, jos et pysty heti juomaan 1.2 litraa.. Juo ensin pelkästään pieni kupillinen vihreää teetä ja nosta annostusta kunnes olet tottunut juomaan 1.2 litraa vihreää teetä jokaisena päivänä.