Elämäsi tärkein ihminen

Minimalisti ei suosittele olemaan julma muita kohtaan tarpeettomasti.. On kuitenkin tärkeää muistaa, että elämäsi tärkein ihminen olet sinä itse.

Minimalisti ei voi antaa sinulle ohjeita miten elää elämääsi, ei sinun elämänkumppanisi, ei sinun ystäväsi, ei sinun perheenjäsenesi, opettajasi...

Tärkein ihminen elämässäsi olet sinä itse ja ainoastaan sinä tiedät, mikä on sinulle parasta.. Elämä on ainoastaan järkevää kun saat elämästäsi enemmän iloa kuin tuskaa.. Jos kärsit enemmän kuin nautit elämäsi on arvoton ja kärsit ainoastaan ahdistuksesta ja masennuksesta.

Unohda muiden mielipiteet ja mieti omaa nautintoasi.. Se on ainoa järkevä syy elää. Liika ystävällisyys ja muiden nuoleskelu tuo helposti ongelmia elämääsi.. Kaikki ihmiset eivät ajattele parastasi tai ole aitoja ystäviäsi.. Sinun tulee osata sanoa EI tilanteissa, joissa ihmiset yrittävät käyttää sinun ystävällisyyttäsi hyväksi.

Sinun tulee ymmärtää, että "ystävät", jotka kerjäävät sinulta rahaa "jota ei mitenkään saa muualta" agressiivisesti eivät ole ystäviäsi.. Sano aina EI kun muiden ihmisten pyytämät asiat eivät vie elämääsi kohti sinun asettamia päämääriä.. Suuntaa elämäsi aina omaa nautintoasi kohti. Liika ystävällisyys ja muiden edun ajatteleminen ei saa mennä elämäsi tärkeimmän ihmisen SINUN ITSESI edelle.