Suomen poliisiministeri ei välitä lain rikkomisesta

Päivi Räsänen on saanut ihmiset eroamaan kirkosta puheillaan.

On muistamisen arvoista, että Päivi Räsänen on Jyrki Kataisen hallituksen Suomen sisäasiainministeri. Sisäasiainministeri käsittelee hallituksen työnjaon mukaan poliisia, pelastustointa ja rajojen vartiointia koskevat asiat.

Kansanlähetyspäivillä viime lauantaina puhunut Päivi Räsänen rohkaisi kuulijoitaan tottelemaan jumalaa, vaikka samalla tulisi rikkoneeksi lakia.

- Kaikilla meillä on tullut eteen tilanteita, joissa joudumme miettimään, rohkenemmeko toimia vastoin yleistä mielipidettä tai normia, porukan painetta tai jopa lakia, jos nämä ovat jumalan sanan vastaisia, juhlateltassa puhunut Räsänen alusti. - raamatussa kuitenkin sanotaan, että "Enemmän tulee totella jumalaa kuin ihmisiä". Sanomisen tila kapenee, jos emme tätä oikeuttamme käytä, Räsänen jatkoi.

Kerro sinäkin Päivi Räsäsen puheista sosiaalisessa mediassa, jotta yhä useampi suomalainen tekee loistavan teon ja eroaa kirkosta.

Onko sinun mielestäsi Jyrki Kataisen hallituksessa oikea henkilö hoitamassa sisäasiainministerin tehtäviä? "Se on sapatti , Herran pyhä lepopäivä. Jokainen, joka sinä päivänä tekee työtä, surmattakoon." Mitäköhän Päivi Räsänen suosittelee tekemään sapattina töitä tekeville?