Eutanasian mahtavuus

Sinä kuolet. Syntymääsi et voinut kuitenkaan sanoa mitään vaan olet joko vahinkolapsi tai vanhempasi ovat tehneet sinut saadakseen enemmän nautintoa heidän omaan elämäänsä. Lapsena sinun mahdollista kärsimystäsi ei ole ajateltu ja kuten tiedämme.. Elämä sisältää lähes poikkeuksetta enemmän kärsimystä kuin nautintoa, joka tekee syntymisen hyödystä erittäin kyseenalaisen. Miten olet oikeutettu tekemään lapsen ilman hänen lupaansa.. Varsinkin kun lähes varmasti lapsesi kärsii enemmän elämänsä aikana kuin nauttii elämästään?

Jos sinulla ei vielä ole lapsia Minimalisti suosittelee pysyttelemään erossa lisääntymisestä.. Kuitenkin muistaen sen, että romanttiset ihmissuhteet laadukkaalla seksuaalisella ilolla on maailman parasta nautintoa. Maksimaalisen nautinnon tarkoituksena ei ole lisääntyminen vaan nautinto itsessään.

Tästä johtuen Minimalisti kannattaa kaikkia ehkäisymenetelmiä ja hyväksyy täysin samaa sukupuolta olevat kumppanit. Minimalistin mielestä mahdollisimman aikainen abortti on yksi parhaista asioista, mitä lapselle sekä rajalliset resurssit omaavalle maapallollemme voi tapahtua.

Elämä on kärsimystä ja hyvä ihminen auttaa lopettamaan muiden ihmisten kärsimyksen, jos ei ole toivoa paremmasta ja potilas haluaa tuskattoman poistumisen itselleen. Jos viaton lapsi joutuu syntymään ilman hänen omaa tahtoaan eikö hänelle sentään tule suoda haluamanaan ajankohtana tuskaton poistuminen?

Tämän puolesta puhui nyt jo edesmennyt virheellisesti tuomittu eutanasian puolestatoimija ja puhuja Jack Kevorkian.

Tämä haastattelu on äärimmäisen tärkeää katsottavaa olitpa eutanasian kannalla tai et.