Syntyminen on turhaa

Syntyminen on valitettavasti lapselle täysin turhaa.. Miksi? Koska kuolemme varmasti ja kaikki on menetetty kuoltuamme, joten elämä on täysin turha.

Ainoa järkevä syy pysyä elossa on nautinto..

Minimalistin mielestä ystävyys ja romattiset suhteet ovat suurin nautinnon lähde.

Koska työ ja nautinto eivät lähes koskaan kohtaa on työ minimoitava ja lopulta lopetettava kokonaan. Mitä nopeammin sen parempi.

Lapsilla ei ole mahdollisuutta sanoa kyllä tai ei heidän syntymäänsä.. He ovat joko vahinkolapsia tai tehty vanhempien itsekkäistä syistä saada enemmän sisältöä ja nautintoa heidän omaan elämäänsä. Tästä johtuen lapset eivät ole "velkaa" vanhemmilleen mistään vaan vanhemmat ovat "velkaa" lapsilleen.

Osat kuolevat kidutuksen uhrina raiskauksen jälkeen.. Osat joutuvat elämään kuten Elizabeth Fritzl vankityrmässä.. Maanalainen vankityrmä, jossa päivittäinen kidutus kuuluu rutiineihin on ollut useiden ihmisten kohtalo kuten orjuus. Ei nykyisin yleinen palkkaorjuus vaan orjuus, jossa orjalle voidaan tehdä mitä tahansa tai laittaa orja tekemään mitä tahansa.

Suurimmalle osalle lapsista "Ei" olisi ollut paras vastaus, jos heiltä olisi kysytty haluatko syntyä vai et tähän turhaan maailmaan.