Pakkotoisto taloudellinen riippumattomuus

Pakkotoiston lukijoiden mielipiteita minimalistisesta elamantyylista.. Viestiketjun aloittajana Naruman, joka suosii minimalistista elamantyylia.

http://pakkotoisto.com/yleinen-keskustelu/102588-taloudellinenriippumattomuus-minimalistinen-elaemaentapa/

"Elämän suurimmat ilot tulee kuitenkin yleensä ilmaiseksi tai todella vähällä rahalla."

"Oikeastaan elämä on kääntynyt siihen että kaikesta maallisesta omaisuudesta haluaisi päästä eroon."

"Työnteko on vituttanut aina eikä se siitä tule muuttumaan vaikka mitä duunia tekisi."

Naruman kertoo tavoitteeksi "Itselläni siis on tavoitteena kasvattaa työssä käymisellä riittävä omaisuus, mikä riittää jossain vaiheessa loppuelämäksi." Muista valttaa liian tyon tekeminen Ei liikaa toita

Suomalainen kulutusyhteiskunta on markkinoinnillaan luonut tilanteen, jossa lähes kaikilla on tunne siitä, että heillä ei ole tarpeeksi rahaa.

Kyseiseen tavoitteeseen hyodyllinen ilmainen laskuri loytyy osoitteesta

http://firecalc.com/

Narumanin korkealla saastoprosentilla taloudellinen riippumattomuus saavutetaan ennen 35 vuotta.

Minimalistista elamantyylia suosivat pystyvat hankkimaan riittavan varallisuuden taloudelliseen riippumattomuuteen alle kymmenessa vuodessa.

"Raakasti työttömäksi jättäytyminenkin olisi yksi vaihtoehto, mutta uskallus ei taida riittää kun on niin munaton paska." Tyo mukavaa?

Elämän tärkein ja ainoa päämäärä on saavuttaa maksimaalinen määrä henkilökohtaista nautintoa. Oma nautintosi ja onnesi on kaikkein tärkein asia sinulle itsellesi. Miksi et tee toita? Valtat myymasta aikaasi turhaan.

Mielenrauha on äärimmäisen nautinnollinen tunne. Vapaus murheista ja velvoitteista on tärkeämpää kuin rikastuminen tai sosiaalisen arvon nostaminen.