Eroa kirkosta

Erinomaisin ratkaisu joulun jalkeen on erota kirkosta. Koska kaikki uskonnot esittavat erilaisia vaittamia tullaan luonnollisesti tulokseen, etta kaikki eivat voi olla oikeassa mutta kaikki voivat olla vaarassa. Miksi yksi jumala eika monia jumalia? Miksi kristinusko eika islam? Miksi islam eika hindulaisuus? Miksi luterilaisuus eika katolilaisuus?

Onko Jeesus edes ollut olemassa on epavarmaa, jos Jeesus oli olemassa niin on mahdotonta sanoa millainen Jeesus oli. Kirjoituksien mukaan Jeesuksen opetuksissa oli jotakin hyvaa. Jeesus kuitenkin uskoi vahvasti helvettiin ja loi pelkoa helvetista. Helvetin pelko on edelleen korkea kristittyjen joukossa maailmassa.. Tama julmuus on kauheaa.

Ikuisen kurituksen mielikuvat helvetista ovat kamalia. Hyvat ihmiset eivat kerro tarinoita pelotellakseen ikuisesta helvetin kurituksesta. Jeesus ei myoskaan hyvaksynyt erilaisia ajatuksia muilta vaan syntisille oli aina luvassa helvetin ikuinen kuritus.

Helvetin tulet kurituksena synnista ovat kristinuskon pohja, joten ala tue kyseista kristillista ajatusta vaan eroa kristillisesta kirkosta heti ja tee loistava ratkaisu.

Jos et usko kaikkiin seuraaviin vaittamiin tehtavanasi on erota kirkosta..

1. Usko ikuiseen elamaan. Uskot siis olevasi kuolematon.
2. Olet vakuuttunut, etta Jumala on olemassa.
3. Olet vakuuttunut, etta on ainoastaan yksi Jumala.
4. Sinun on uskottava Jeesuksen olleen paras ja ainutlaatuisin ihminen kautta aikojen. Sinun on myos vahvasti uskottava, etta Jeesus on uskomasi Jumalan ainut poika, joka elaa ikuisen elaman. (Muutkin uskonnot uskovat kuolemattomuuteen.)
5. Sinun on uskottava "syntisten" kuten Minimalistin karsivan helvetin ikuisessa tulessa.
6. Sinun on oltava vakuuttunut, etta kaikki muut uskonnot ovat taysin vaaria ja ainoastaan kristinuskon luterilaisuus on oikea vaihtoehto.

Onko sinunkin aika erota kirkosta?