Menestyvä lääkäri Jarski

Olen menestynyt Jarski ammatiltani olen lääkäri ja tienaan vuodessa 150 000€.. Katso vaikka verotiedoista.

Minulla on ruma vaimo, joka nalkuttaa jatkuvasti.. Hänellä on erittäin paljon ylipainoa.. Tästä olen lääkärinä huolestunut. Vaimollani on myös lyhyt miesmäinen hiustyyli.. Kuten on lähes kaikilla hänen ystävillään ja työkavereideni rikkailla vaimoilla.

Vaimoni uskoo vahvasti, että naisessa miestä viehättää sisäinen kauneus.

Lihava vaimoni ei kuitenkaan tee itse ruokaansa.. Vaimoni on surkea kokki eikä halua oppia tekemään ruokaa. Hän vierailee ahkerasti Hesessä ja nuolee punaiset ekstamajoneesit hänen lihavista lyhyistä kynsistään erittäin himoikkaasti. Vaimoni halveksii ihmisiä, jotka keskittyvät lähinnä siihen kuinka terveellistä ruoka on.

Vaimoni pitää kotona yleensä haisevia sukkia ja näin kesäisin hänellä on kaikkialla Crocsit.. Ne ovat kuulemma niin naiselliset.. Etenkin kun Crocsien sisällä on haisevat sukat.

Vaimoni pitää paljon eläimistä ja hänelle koiramme Sauli on tärkeämpi kuin Jarski.. Minä Jarski lääkäri olen arvostukseltani jopa meidän Hamsteri Harria alemmassa arvossa.

Vaimoni ei ole tietenkään ikinä ollut seksikäs koska eihän miehen nyt naisessa pitäisi ulkoisista asioista olla kiinnostunut?

Unohdin muuten manita, että vaimoni on ollut avioliittomme alusta työtön..  Mutta korkeasti koulutettu hän kuitenkin on.. Vaimoni toisin sanoen on aina uskonut ansaitsevan korkeapalkkaisen miehen tekemättä itse mitään ulkonäön tai taloutemme eteen.

Yleisesti vaimoni pitää parhaina ja haluttavimpina naisina sisäisesti kauniita naisia, jotka ovat korkeasti koulutettuja.. Työurahan on miehelle kaikkein kiinnostavin asia naisissa ajattelee vaimoni..

Salkkareita ja muita tärkeitä ohjelmia katsotaan pyjamassa.. Mutta niin myös käydään kaupassakin näissä samoissa pyjamoissa.

Vaimoni haluaa, että matkustelemme jatkuvasti ja hänelle on opetettu, että herrasmiehen kuuluu maksaa kaikki ja naisen ei kuulu matkustelusta maksaa mitään.. Niin ja liian halvoista hotelleista vaimoni alkaa heti nalkuttamaan.

Unohdinko kertoa, että vaimoni on myös innostunut tatuoinneista? Mikäs sen kauniimpaa valkoisessa ihraisessa ihossa kuin samanlaiset tähdekkäät tatuoinnit kuin kaikilla muillakin kulmabaarissa istuvilla hienoilla leveäahtereilla?

Omien vanhempien hoitamista työtön vaimoni ei voi harkitakaan vaan pelkästään punaisen Hesen majoneesin nuoleminen ja minun lääkärin palkalla leveileminen on huomattavasti kiinnostavampaa.

Viikonloppuisin on tilattava pitsaa kotosalle ja tietysti rakkaan vaimon pitää saada viikonloppuisin vähän kaljaa ja siideriä.. Niin ja punkkua!

Vaimollani on myös erittäin ryppyinen iho koska minun kustantamilla lomamatkoilla on otettu ahkerasti aurinkoa..

Tälläistä se menestyvän Jarski lääkärin kotiarki rakkaan vaimon kanssa..

Ainiin.. Avioehtoa meillä ei ole koska se ei ole romanttista..

Korkeapalkka on kuitenkin tärkeää koska olen menestynyt lääkäri.. Saan tehdä 60 tuntia viikossa töitä ja töihin ja sieltä rakkaan vaimoni luoksi voin ajaa uudella Mersulla.. Vaihdan autoa vuosittain ja loput rahat käytän rakkaaseen vaimooni, koiraan, ruskettumiseen ja naapureille kerskumiseen perustuvaan matkusteluun

Pelkääkö miehet "menestyneitä" naisia?

Minimalisti on huomannut, että suurimmalla osalla kulutusmyönteisistä naisista on tapana seurustella vain itseään rikkaampia ja arvostetummassa ammatissa työskenteleviä miehiä.

Tästä johtuen miehet eivät lähesty yleensä heitä korkeapalkkaisempia "menestyneitä" naisia koska kyseiset naiset todennäköisesti torjuvat heidät.

Korkeapalkkaiset ja rikkaat miehet taas eivät tarvitse naisen rahoja koska ovat itse taloudellisesti menestyviä.. Tästä johtuen varakkaat miehet arvostavat enemmän naisen kauneutta, elämänkatsomusta, asennetta, korkeaa seksuaalista halua...

Syntyminen on turhaa

Syntyminen on valitettavasti lapselle täysin turhaa.. Miksi? Koska kuolemme varmasti ja kaikki on menetetty kuoltuamme, joten elämä on täysin turha.

Ainoa järkevä syy pysyä elossa on nautinto..

Minimalistin mielestä ystävyys ja romattiset suhteet ovat suurin nautinnon lähde.

Koska työ ja nautinto eivät lähes koskaan kohtaa on työ minimoitava ja lopulta lopetettava kokonaan. Mitä nopeammin sen parempi.

Lapsilla ei ole mahdollisuutta sanoa kyllä tai ei heidän syntymäänsä.. He ovat joko vahinkolapsia tai tehty vanhempien itsekkäistä syistä saada enemmän sisältöä ja nautintoa heidän omaan elämäänsä. Tästä johtuen lapset eivät ole "velkaa" vanhemmilleen mistään vaan vanhemmat ovat "velkaa" lapsilleen.

Osat kuolevat kidutuksen uhrina raiskauksen jälkeen.. Osat joutuvat elämään kuten Elizabeth Fritzl vankityrmässä.. Maanalainen vankityrmä, jossa päivittäinen kidutus kuuluu rutiineihin on ollut useiden ihmisten kohtalo kuten orjuus. Ei nykyisin yleinen palkkaorjuus vaan orjuus, jossa orjalle voidaan tehdä mitä tahansa tai laittaa orja tekemään mitä tahansa.

Suurimmalle osalle lapsista "Ei" olisi ollut paras vastaus, jos heiltä olisi kysytty haluatko syntyä vai et tähän turhaan maailmaan.

Minimalistisempi arki

Älä uhraa kaikkea aikaasi työhön, töihin menemiseen, töistä kotiin palaamiseen ja töistä murehtimiseen.

Ymmärrä todellisen työaikasi olevan paljon suurempi kuin työnantajasi on antanut ymmärtää.

Ymmärrä kulutuksesi kasvavan työpaikan takia.. Matkat töihin, "pakolliset" syntymäpäivälahjat ja kahvittelut.. Lounaat työkavereiden kanssa.. Stressin purkautuminen kulutusmyönteisenä shoppailuna..

Onko ajantuhlaaminen ärsyttävässä työssä kaiken turhan tavaran ostelun ja lainalla elämisen arvoista?

Ruokabisnestä

Tulin taas keskustaan viikonloppuna.. Monet nuoret ryyppää ja heittää roskikseen roskaruokansa kuten kebabinsa, ranskikset ja kanankoivet.. Etin roskiksista kaikki ruuan jätteet, joista syön itseni täyteen.. Loput ruuat laitan säkkiin ja myyn naapureilleni. Ruuanjätteet dyykkaan koska ruokaa on saatava.. Keskustaan piti kävellä 5 kilometriä paljain jaloin slummista. Tää on mun ruokabisnestä.. Kuka olen? Olen yksi niistä yli kolmesta miljardista ihmisestä, jotka elää alle kahdella eurolla päivässä.. Olen myös yksi niistä yli miljardista ihmisestä, joka elää slummissa roskien keskellä.. Olen myös yksi niistä yli 1500 miljoonasta ihmisestä, jolla ei ole sähköä. Miksi ihmiset, joilla on tarpeeksi vikisee ja on kateellisia leveilijöille?