Ei turhille rokotuksille

"Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta sanotaan ensimmäistä kertaa, että sikainfluenssarokotetta ei ehkä olisi pitänyt antaa lapsille ja nuorille.

THL:n ylilääkäri Terhi Kilpi kertoo Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisessa, että hän ei enää suosittelisi rokotetta 5–20-vuotiaille.

– Vuosi sitten oli vallalla tieto, että sikainfluenssa on vaarallinen juuri nuorille. Silloin ei ollut vielä aihetta epäillä rokotteeseen liittyvän vakavia haittavaikutuksia, Kilpi kertoo.

Rokotteella on epäilty olevan yhteys lasten ja nuorten lisääntyneeseen narkolepsiaan Suomessa, Ruotsissa ja Islannissa. Esimerkiksi Kanadassa samaa rokotetta käyttäneistä sairastuneita on kuitenkin ollut vain muutama.

– Mikä yhteinen tekijä on näillä kolmella maalla, jollaista ei muualla ole, Kilpi kysyy.

Rokote on silti otettu uudelleen käyttöön Britanniassa, jossa sikainfluenssaan on uudessa epidemiassa kuollut parisataa ihmistä. Heistä parikymmentä on lapsia.

THL:n ylijohtaja Juhani Eskola ei halunnut kommentoida STT:lle Kilven lausuntoja. Eskolan mukaan on parasta ensin odottaa tuloksia tiistaina julkistettavasta THL:n väliraportista, joka käsittelee narkolepsian, sikainfluenssan ja rokotteen yhteyksiä.

Rokotteiden antamisesta ei päättänyt Terveyden ja hyvinvoinnin laitos vaan sosiaali- ja terveysministeriö." lähde http://www.iltasanomat.fi/terveys/THL-l%C3%A4%C3%A4k%C3%A4ri%20Sunnuntaisuomalaisessa%20Lasten%20sikapiikki%20ehk%C3%A4%20virhe%20/art-1288365744221.html

Minimalisti ihmettelee.. "Silloin ei ollut vielä aihetta epäillä rokotteeseen liittyvän vakavia haittavaikutuksia?" Lääkkeisiin ja rokotteisiin liittyy aina mahdollisia haittavaikutuksia.

Opettaja haukkuu oppilaita Facebookissa

"Pohjanmaalaisen koulun entinen opettaja nimitteli oppilaitaan idiooteiksi Facebookissa, uutisoi sanomalehti Österbottens Tidning torstaina.

Lisäksi opettaja latasi digikuville tarkoitetulle sivustolle kuvia entisistä oppilaistaan, joita hän kutsui sivustolla muun muassa häiriköiksi. Osan hän mainitsee nimeltä.

Opettaja työskenteli aiemmin Pedersören kunnassa Pännäisten kylän Sursikin koulussa.

"Emme voi hyväksyä, että opettaja tekee tällaista. Se ei kuulu hyviin tapoihin. Se menee yli rajan", kunnan koulutoimenjohtaja Rolf Sundqvist sanoo lehdelle.

Koulun rehtori pyysi opettajaa poistamaan kuvat netistä. Nyt ne on poistettu, mutta kuvatekstit ovat edelleen paikoillaan.

Lehden mukaan opettajan työsuhde päättyi viime kesänä, joten kunnan on vaikea ryhtyä minkäänlaisiin toimiin. Nyt poliisi tutkii asiaa.

Opettaja ei halunnut kommentoida poliisitutkintaa.

"Minulla ei ole kuvia opiskelijoista verkossa. Otin ne pois, koska niistä tuli niin paljon ongelmia", opettaja sanoo lehdelle." lähde http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Lehti+Opettaja+haukkui+oppilaitaan+idiooteiksi+Facebookissa/1135263355715

Rehellisyys on aina oikea ratkaisu?

Mieti seurauksia

Monet ihmiset tekevät elämässään ratkaisuja miettimättä tekojensa seurauksia. Kyseiset ihmiset saattavat monesti jopa puhua elävänsä hetkessä perustellessaan omaa elämäntilannettaan. Minimalisti suosittelee kuitenkin aina analysoimaan mitkä ovat seuraukset teoille, jotka teet tai jätät tekemättä.

Seurauksia tulee miettiä aina mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen, mitä pidemmälle pystyt miettimään tekojesi seuraukset sen parempi. Maksa itsellesi ensin artikkelin neuvoja noudattamalla saavutat taloudellisen vapauden, jos et noudata menetelmää tulet murehtimaan jatkuvasti laskujen maksamisesta. Laihduta kirjoituksen vinkkejä noudattamalla tulet saat energisyyttä, paremman vartalon ja et joudu murehtimaan aiheetta sairauksista. Tupakoinnin lopettaminen on päätös, jota harvemmin kuulee ihmisten katuvan.

Kun tiedät selkeästi mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä pystyt helposti tekemään järkeviä päätöksiä ja asettamaan asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen.

Miten tietää onko jokin asia tärkeä tai ei? Tärkeillä asioilla on mahdollisuus vaikuttaa elämääsi paljon tulevaisuudessa.. Yhdentekevillä asioilla ei ole mitään pitkänaikavälin seurauksia tai ei juurikaan merkityksellisiä seurauksia. Mieti aina miten tekemäsi asiat vaikuttavat tulevaisuuteesi. Jos mitään saavuttamisen arvoista ei ole odotettavissa niin älä aloita.

Tulevaisuus on hallussasi kunhan olet määritellyt sinulle tärkeät asiat selkeästi ja teet aina päätöksesi ajatellen pitkälle tulevaisuuteen tehdessäsi päivittäisiä päätöksiä. Mieti jatkuvasti tulevaisuutta ja tekojesi seurauksia.

Jos jonkin asian jatkaminen aiheuttaa negatiivisia seurauksia tulevaisuudessa keskity niiden lopettamiseen välittömästi. Jos olet karsinut lähes kaikki negatiivisia seurauksia aiheuttavat tapasi mieti mitkä uudet tavat tuovat parhaimmat tulokset pitkällä aikavälillä.

Hugh Hefner Crystal Harris ikäero 60 vuotta

"Playboy-lehden ja Playboy-imperiumin perustaja ja kustantaja Hugh Hefner (84) on mennyt kihloihin 24-vuotiaan tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. Katso upeat kuvat kyyhkyläisistä!" lähde kuvien kanssa http://viihde.fi.msn.com/galleria/gallery.aspx?cp-documentid=155689227

Yleisesti länsimaalaisessa kulttuurissa ikäero kumppaneiden välillä on muutamia vuosia. Harvemmin muutamia kymmeniä vuosia. Erittäin harvoin 60 vuotta. Tärkeintä kaikille ihmisille on oma nautinto ja suurin nautinnon lähde on ihmissuhteet. Crystal Harris ja Hugh Hefner varmastikin nauttivat molemmat suhteesta.

Hyväksy itsesi

Oletko huomannut, että ihmisillä on taipumus syyttää muita omista epäonnistumista ja huonosta elämästä? Onko kuitenkin mahdollista, että olet itse vastuussa omista epäonnistumisista ja siitä millaisessa tilanteessa olet tällä hetkellä?

Minimalistin mielestä menestyvien ihmisten on tärkeää hyväksyä ja ymmärtää omat virheensä ilman muiden syyllistämistä.

Mistä johtuu, että on helppoa nähdä muiden virheet mutta olla täysin sokea omia virheitä kohtaan?

Omien virheiden piilottelu itseltään tulee lopettaa heti. Tyhmä ihminen, joka tiedostaa tyhmyytensä on viisaampi kuin tyhmä ihminen, joka vajaaälyisyyttään ei tiedosta.

Minimalistin mielestä nautinnollisen elämän edellytys on stressin minimointi. On tärkeää, ettet anna muiden ihmisten aiheetta häiritä omaa mielenrauhaasi.

Yksi toimiva tapa saada aiheetonta stressiä pois elämästä on lopettaa vertailua muihin ihmisiin. Jos et vertaile itseäsi muihin niin sinulla ei ole mitään mistä murehtia. Unohda leveily.. Onko mielenrauha tärkeämpää kuin jatkuva muiden ihmisten arvostuksen hakeminen tavaroilla?

Hankkiudu eroon ihmisistä, jotka haittaavat mielenrauhaasi. Oma nautintosi on tärkeintä, joten älä pilaa sitä viettämällä aikaa valittavien kanojen seurassa. Ympärillä olevien ihmisten asenne vaikuttaa omaasi ja oikeasta asenteesta lähtee menestykseen johtavat teot.

Loppuun ajatuksia ja opetus kengistä

"Siis Minimalisti mä ihan oikeesti haluun ja tarviin uudet Louis Vuitton kengät ku ne on ihan sairaan siistit ja tolleen.. Ne on sellaset Jane High Boot in Lambskin eikä ne maksa ku 1260$.. Sähän aina puhut et välttämät asiat on asuminen, ruoka ja vaatteet.. Ja noi Louis Vuitton kengät on mulle siis tosi tärkeet."

Minimalisti: "Monet kuitenkin on ostanut Vintage henkiset saappaat netistä ruskeana 29 euroon.. Monet kirpparilta halvemmalla.. Monet kävelevät euron sandaaleilla.. Monilla ei ole euroa ostaa sandaaleja.. Monilla ei ole jalkoja, joihin laittaa sandaaleita.."

Mikä on sinulle tärkeää?

Mikä on sinulle paras suunnitelma? Mihin sinä haluat päästä? Mitä sinä haluat elämältäsi? Miten sinä tulet pääsemään omiin tavoitteisiisi? Kehitä itse omaa elämääsi suuntaan, johon sinä haluat sen menevän.

Vain sinä päätät mikä on haluttava tavoite itsellesi.. Mitkä tavoitteet kiinnostavat sinua ja mitä pidät oman nautintosi kannalta tavoittelemisen arvoisena? Jahtaatko muiden asettamia mielikuvia hyvästä elämästä vai oletko itse valinnut mikä on nautinnollinen elämä sinulle?

Erittäin tärkeää on unohtaa täysin muiden ihmisten mielipiteet laatiessa omaa nautinnollista elämän suunnitelmaa.

Alkoholiriippuvuus

Oletko alkoholiriippuvainen? Miksi lopettaa alkoholin käyttö? Alla Minimalistin 20 syytä miksi lopettaa alkoholin käyttö, jos olet riippuvainen.

1. Ei enää julkisilla paikoilla kakat housuissa istuskelua.

2. Ei enää aamulla heräämistä ja ajattelua "Mitä tuli tehtyä?"

3. Ei enää alkoholista johtuvia muistikatkoja.

4. Säästät rahaa koska et tuhlaa niitä ryyppäämiseen.

5. Pystyt keskittymään sinulle tärkeisiin asioihin.

6. Parannat terveyttäsi.

7. Näytät ulkoisesti paremmalta.

8. Pystyt arvostamaan elämän pieniä asioita etkä mieti jatkuvasti seuraavaa humalatilaa.

9. Sinulla on enemmän aikaa ystävillesi ja perheellesi. Minimalistin mielestä tärkein onnellisuuden lähde ovat hyvät ihmissuhteet.

10. Saavutat mielenrauhan ja elämässäsi on vähemmän tuskaa. Tuskan vähentäminen on nautinnollista elämää tavoiteltaessa äärimmäisen tärkeää.

11. Näytät nuoremmalta ja sinulla on enemmän energiaa.

12. Sinua ei pahoinpidellä koska puhut tyhmiä alkoholin vaikutuksen alaisena.

13. Ei pelkoa rattijuopumuksesta ja sen aiheuttamista seurauksista.

14. Et nolaa jatkossa ystäviäsi ja perhettäsi.

15. Jos sinulla on lapsia (Onko lapsien hankkiminen nautintoa edistävää on kyseenalaista) et pilaa heidän elämäänsä alkoholin takia.

16. Olet ihminen, jota ympärillä olevat arvostavat.

17. Et joudu piilottelemaan pulloja milloin missäkin.

18. Elämäsi saattaa pidentyä (Elämän pituudella ei ole kauheasti merkitystä.. Tärkeämpää on, että elämässäsi on enemmän nautintoa kuin tuskaa.)

19. Ei horjuvaa kävelyä ja julkisilla paikoilla kuseskelua.

20. Et oksentele omien etkä muiden ympärille umpihumalassa.

Syitä on varmastikin enemmän mutta Minimalistin blogin tyylistä johtuen pidetään lista lyhyenä.

Ylipaino

UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankarin mukaan työikäisistä suomalaisista miehistä jo 60 prosenttia on ylipainoisia ja naisista lähes 40 prosenttia. Mistä ylipaino johtuu?

1. Liian paljon kaloreita. Suomalaiset saavat liian paljon ravinnostaan kaloreita rasvoista ja öljyistä. Syömäsi rasvat tulevat näkymään kehossasi.

2. Liian vähän laadukkaita hiilihydraatteja. Väärä käsitys hiilihydraattejen pahuudesta ja siitä, että hiilihydraatit tekevät tanakaksi. Täysjyvätuotteiden hiilihydraatit ovat loistava keino hillitä nälkä. Rasva, joka sisältää 9 kaloria grammaa kohden ei hilitse nälkää tehokkaasti. (Hiilihydraatit sisältää 4 kaloria grammaa kohden).

3. Liian vähän kuntoilua. Kuntoiluksi riittää jopa päivittäiset kävelyt.

Syö enemmän hiilihydraatteja äläkä laske aiheetta kaloreita. Kun syöt mahasi täyteen täysjyvätuotteilla, kasviksilla ja hedelmillä vältyt kiusaukselta syödä epäterveellisiä "herkkuja".. Jos haluat vähentää painoasi todella nopeasti on suositeltavaa syödä enemmän kasviksia ja hedelmiä kuin leipää, tummaa riisiä ja puuroa. Syö paljon ja muista kuntoilla päivittäin.

Varovaisuus

Oletko liian varovainen? Jos olet luonteeltasi liian varovainen tulet miettimään kaikkia asioita, jotka saattavat mennä pieleen. Ongelmien välttäminen on ehdottomasti suositeltavaa mutta liika varovaisuus johtaa tarpeettomaan epävarmuuteen.

Menestymisessä on tärkeää keskittyä miten menestyä. Tietämällä kaikki mahdolliset keinot epäonnistua ja miten välttyä ongelmilta ei kuitenkaan takaa menestystä vaikka menestymisessä yksi osa-alue on virheiden välttäminen.

Liika varovaisuus johtaa jahkailuun ja epävarmuuteen. Epävarmuus ja jahkailu ei ole haluttavia piirteitä menestyvällä minimalistilla.

Liian varovaiset ihmiset kävelevät huonossa ryhdissä, puhuvat varovaisesti, liikuttelevat silmiään puolelta toiselle hermostuneesti, juovat liian paljon alkoholia, polttavat jatkuvasti tupakkaa, ovat kehonkieleltään hermostuneita.. Ymmärrä riskit mutta keskity aina miten toimia saadaksesi sinulle tärkeitä tuloksia.

Aamupala

Aamupalan tärkeyttä korostetaan jatkuvasti. Israelin salaatti on usein Minimalistin aamupala mutta mitä muuta? Lautasellinen puuroa, muutama lusikallinen rusinoita, kanelia, banaaneja viipaleina ja pakasteesta marjoja. Hyvä tapa aloittaa päivä virkeänä.

Laihduta

Laihdutus, ruokavalio ja miten saada parempi vartalo.. Aihe, josta tehdään monesti monimutkainen.. Painonpudotus, laihduttaminen ja hyvän vartalon saaminen on kuitenkin äärimmäisen yksinkertaista.

Kuluta enemmän kaloreita kuin syöt.

Kaloreita voi kuluttaa kuntoilemalla ja tästä johtuen on suositeltavaa kävellä, pyöräillä ja harrastaa seksiä päivittäin. Toinen vaihtoehto on syödä vähemmän kaloreita.

Monet kuvittelevat tämän tarkoittavan ruuan määrän vähentämistä päivittäin. Vähentämällä ruuan määrää vähenee tietysti kaloritkin MUTTA kyseinen menetelmä on psykologisesti pirullinen ja johtaa kurjuuden takia aikanaan aikaisempaan rutiiniin ja pian tanakka pullukka vartalo on palannut. Kyseiset laihdutus menetelmää noudattavat ihmiset laskevat aiheetta omaa itsetuntoaan ajattelemalla, että minulla ei ole tarpeeksi kurinalaisuutta pysyä hoikkana.

Mitä Minimalisti suosittelee?

Tiedosta rasvan sisältävän 9 kaloria grammaa kohden kun proteiini ja hiilihydraatit sisältävät ainoastaan 4 kaloria grammaa kohden.

Vähennä siis rasva minimiin ja vähennät päivittäisiä kaloreitasi noin kolmanneksella. Keskity mitä syöt äläkä murehdi niin paljon kuinka paljon syöt.

Syö koska tahansa oletkaan nälkäinen ja syö itsesi täyteen tai noin 80% kylläiseksi terveellisillä ruuilla.

Vältä sokeria, valkoisia jauhoja, alkoholia, valkoista riisiä ja rasvaa.

Keskity vähärasvaisiin tuotteisiin, jotka sisältävät paljon hiilihydraatteja.. Kirjoittiko Minimalisti paljon hiilihydraatteja?? Kyllä.. Tämä tarkoittaa täysjyvätuotteita, hedelmiä ja kasviksia.

Kuolemme kaikki aikanaan, joten harkitse tarkasti kannattaako terveellinen ruoka ja pidempi elämä vai koetko oman nautintosi kannalta paremmaksi syödä epäterveellisesti ja kuolla sydänkohtaukseen suhteellisen nuorena.

Terveellinen ruoka tuo elämään vähemmän kärsimystä, lisää energiaa, parempaa seksiä, arvostettavan ulkonäön.. Tästä johtuen Minimalisti valitsee terveellisen ruokavalion, mikä on oma valintasi?

Tulevaisuus

Mieti tulevaisuuttasi eteenpäin viisi vuotta.. Millainen olisi optimaalinen tilanne oman nautinnollisen elämäsi kannalta? Muista oman nautintosi olevan tärkein elämäsi päämäärä. (Jos elämä tuo enemmän kärsimystä kuin nautintoa niin elämä on turhaa. Kuolemme kuitenkin kaikki, joten milloin itse kuolema tapahtuu ei ole olennaista.) Mitä sinun tulee tehdä, jotta saavutat kyseisen unelmallisen tilanteen elämääsi? Mitä tulet tekemään, jotta saavutat kyseisen elämäntyylin?

Päätä mitä tahansa tulevaisuus tuo tullessaan.. Pysy rentona ja rauhallisena.. Keskity aina miten ratkaista tilanne äläkä sorru murehtimaan ongelmaa.. Odotettavissa on paljon kärsimystä ja tuskallisia hetkiä tiedostamalla tämän jaksat paremmin..

Vanhoillislestadiolainen herätysliike ja pedofilia

"Vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen keski-ikäistä miesvaikuttajaa vastaan on nostettu raskaat rikossyytteet törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeistä raiskauksista. Tekojen epäillään kohdistuneen tyttöön, joka on läheistä sukua syytetylle.

Helsingin Sanomat uutisoi ensimmäisen kerran mieheen kohdistuvista rikosepäilyistä syyskuun lopussa.

Mies on toiminut aiemmin suuren eteläsuomalaisen rauhanyhdistyksen eli seurakunnan puheenjohtajana.

Hän on vaikuttanut myös Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistyksen valitsemana herätysliikkeen luottamustoimessa. Sen paikan hän on tiettävästi menettänyt rikosepäilyjen vuoksi."

Mies on ollut vangittuna heinäkuusta lähtien. Poliisi sai esitutkinnan valmiiksi juuri ennen vuodenvaihdetta.

Tulevassa oikeudenkäynnissä on syytettynä myös lestadiolaisvaikuttajan nuori sukulaismies.

Hänelle luetaan syytteet törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksista.

Syytteiden mukaan sukulaismies syyllistyi osaan rikoksista alle 18-vuotiaana ja osaan täysi-ikäisenä.

Tekojen epäillään kohdistuneen nuoreen sukulaistyttöön, joka ei ole kuitenkaan sama henkilö kuin keski-ikäisen miesvaikuttajan tapauksessa.

Poliisi epäili esitutkinnan aikana myös kahta muuta sukulaismiestä vastaavista rikoksista, mutta heidät on vapautettu rikosepäilyistä.

Oikeudenkäynti alkaa ensi viikon keskiviikkona. Epäilty rikoskokonaisuus voi olla varsin laaja, sillä oikeusistunto käydään kolmen tuomarin kokoonpanolla. Myös syyttäjiä on kaksi. Oikeudenkäynnille on varattu seitsemän käsittelypäivää, joista viimeinen on helmikuun alkupuolella.

Vanhoillislestadiolaisten herätysliikkeessä ja muualla luterilaisessa kirkossa paljastui viime vuonna varsin runsaasti lasten hyväksikäyttötapauksia.

Vanhoillislestadiolaisten johtoelin Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistys on käynnistänyt sisäisen selvityksen liikkeen johdon toiminnasta pedofiliatapausten yhteydessä.

Johtoa on syytetty pedofilian peittelystä ja lastensuojelulain tulkitsemisesta väärin."

Vinkkejä uuden vuoden lupauksien pitämiseen

Vuosi 2011 on juuri alkanut, teitkö joitain uuden vuoden lupauksia? Suurin osa uuden vuoden lupauksien tekijöistä unohtavat lupauksensa viimeistään maaliskuussa.

Minimalistin neuvot uuden vuoden lupauksien ja tavoitteiden pitämiseen:

1. Kirjoita lupauksesi/tavoitteet ylös paperille

2. Kerro uuden vuoden lupauksista/tavoitteistasi muille ihmisille

3. Mittaa tuloksiasi säännöllisesti

Tavoitteidesi tulee olla myös riittävän täsmällisiä, jotta pystyt niitä selkeästi mittaamaan.

Nopea taloudellinen riippumattomuus

Miksi minimalistista elämäntyyliä elävä säästeliäs ihminen pystyy saamaan nopeasti taloudellisen riippumattomuuden? Mitä enemmän rahaa haluat kuluttaa lopetettuasi työnteon sitä enemmän rahaa on oltava, jotta passiiviset tulot kattaa menot. Mitä vähemmän rahaa haluat kuluttaa lopetettuasi työnteon sitä nopeammin pystyt nauttimaan taloudellisesta riippumattomuudesta. Oletko valmis karsimaan kulutuksestasi, jotta pystyt saamaan nopeammin vapauden?

Ajatuksia elämästä

"Koitan nukahtaa. Pyörin sängyssä. Koska tästäkin on tullut näin vaikeaa. Havahdun ajattelemasta kuolemaa. (Oon menos lähiaikoin laivalle.) Mietin miten helppoa ois kiivetä yli laidan, huutaa niin kovaa ku ikinä "mä vihaan tätä maailmaa" ja vaan päästää irti. Paiskautua vasten jääkylmää vettä, päästää se vesi keuhkoihin, tukehtua, jäätyä tai jotain. Kuolla ja päästä pois. Sais vihdoinkin rauhan.

Ei ois enää kelloa, joka kertois koska sun pitää herätä, koska sun pitäis herätä, lähteä kouluun, syödä, mennä nukkumaan. Ei ois hirveitä paineita siitä tekeekö tarpeeksi. Elämä täällä on pelkkää suorittamista. Ja mitä varten? Mikä on se päämäärä? Jotkut uskovaiset uskoo pääsevänsä jonnekin paratiisiin. Mutta kun mä en usko mihinkään. Ei oo mitään mitä tavoitella. Onhan se ihan hienoa saada valkolakki ja jatkaa jossain yliopistossa opintoja ja sitte saada joku hieno ammatti. Mutta ku mitään ei lopulta koskaan tapahdu vaan aina kaikki jatkuu eteenpäin, sais edes joskus pysähtyä johonkin hetkeen. Mutta ei. Lomalle lähtiessäkin sitä tietää koska sieltä tulee takaisin ja ei siksi jaksa nauttia. Ainaista samaa paskaa kiertokulkua. Mitä hyötyä on päntätä, stressata, liikkua.. tehdä mitään? Jos kuitenkin joskus kuolee? Eikö vois vaan kuolla heti. Oon nyt 16. Ehkä mun elämästä joku viides-kuudes -osa.. Haluun vaan rauhan."

Lähde Tiredofthisall

Blogin kirjoittajalla on erittäin realistinen elämänkatsomus ja kyseinen artikkeli on loistavasti kirjoitettu!

Menestyksen mittaaminen

Menestyksen mittaaminen on helppoa. Menestystä ei mitata toivomisilla tai hyvillä yrityksillä.. Menestys on haluttujen tuloksien saavuttamista toivotussa aikataulussa. Tuletko sinä saavuttamaan haluamasi tavoitteet vuotena 2011 mielekkäässä aikataulussa?

Mitkä ovat osa-alueet, joilla haluat menestystä? Ovatko tavoitteesi lähinnä rahaan liittyviä? Ovatko tavoitteet oman terveytesi ja ulkonäkösi kohentaminen? Onko tavoitteenasi saada enemmän vapaa-aikaa eli tehdä vähemmän töitä? Onko tavoitteenasi saada enemmän seksuaalista nautintoa?

Mitkä tavoitteesi ovatkaan niin älä epäonnistu.. Tuhannet suomalaiset asettavat itselleen vuosittain tavoitteita ja vuodesta toiseen epäonnistuvat. Aivan kuin palkasta palkkaan elävät ihmiset epäonnistuvat jatkuvasti oman varallisuutensa kasvattamisessa.

Raha on hyvästä

Raha on hyvästä.. Rahalla saa asunnon, vaatteita, ruokaa ja turvallisuuden tunnetta elämään. Raha tulee ihmisille, jotka ymmärtävät miten käyttää rahaa järkevästi. Raha taas tuottaa ongelmia ihmisille, jotka eivät ymmärrä kuinka rahaa tulee käyttää.

Ongelma monille, jotka tavoittelevat taloudellista menestystä on väärät uskomukset rahasta. Raha ei ole pahasta eikä rikkauden kerääminen ole pahasta. Monet ovat saaneet väärät uskomukset vanhemmiltaan, jotka oman typeryytensä takia eivät ole menestyneet taloudellisesti. Vanhempia voidaan myös monesti syyttää idioottimaisten valheiden kuten uskonnon opettamisesta lapsille. Joulun aikaan valheet joulupukista ovat yleisiä ja lapset tietävät tulleensa huijatuiksi suhteellisen nuorina.. Uskonnon valheet kuitenkin jäävät kiusaamaan monia loppuelämäksi.

Päätä tarkasti kuinka paljon rahaa itsellesi haluat. Huijaamalla itseäsi, että rahalla ei ole merkitystä on varmin tapa tehdä itsesi onnettomaksi.

Elämän tarkoitus

Ihmiset etsivät elämälleen tarkoitusta.. Mikä on elämän tarkoitus? Monet ihmiset juoksevat sinne ja tänne tekemässä kaikkea "merkityksellistä".. Mitä tämä kuitenkaan tarkoittaa pitkällä aikavälillä? Miksi edes syntyä tähän maailmaan? Ehkä onnellisin lapsi on lapsi, joka ei koskaan joutunut syntymään turhaan maailmaamme?

Kun olemme kuolleita niin mikään sen jälkeen tapahtuva asia ei merkitse meille yhtään mitään.. Muistetaanko meitä edes muutamien vuosien jälkeen kun olemme kuolleita? Jos muistetaan niin sillä ei ole oman nautintomme kannalta mitään merkitystä. Ihmisen elämä on kuin juoksumatolla juoksemista pelkästään sen takia, ettei tiputa matolta pois. Kaikki kuitenkin väsyvät jossain kohtaa.. Milloin on ainoastaan ajan kysymys.. Kaikki tipumme matolta ja kuolemme..

Kuolemmeko tänään unessamme tai sydänkohtaukseen tuonnempana on täysin yhdentekevää.. Toivokaamme kuitenkin mahdollisimman tuskatonta kuolemaa. Mitä järkeä on pysyä matolla pelkästään matolla pysymisen takia?

Uskonnot ovat suosittuja koska ne antavat elämälle tarkoituksen.. Uskontojen perustelut ovat tietysti naurettavia mutta ne luovat helpotuksen tunnetta tähän elämään ilman tarkoitusta.

Onpa tavoitteenasi onnellinen avioliitto, iloinen perhe, paljon tavaraa, kuuluisuutta.... Et tule saamaan mistään todellista tarkoituksen tunnetta elämääsi.

Parasta mitä voit tehdä on yrittää keksiä itsellesi tarkoitus turhaan elämään. Taloudellinen riippumattomuus, stressin puute ja yleisestikin tuskattomuus on hyviä aloituksen kohteita.. Kun tuska on minimoitu keskity maksimaaliseen nautintoon.